MUDANYA BELEDİYESİ'NDE KONSER

Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal faaliyetler kapsamı içinde belediye Uğur Mumcu Kültür Merkezinde Mudanya belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından muhteşem bir konser verildi.

MUDANYA BELEDİYESİ'NDE KONSER
banner98

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile belediye Türk halk ve Türk Sanat Müziği topluluklarının organizasyonluğunda geçen hafta düzenlenen Türk Halk Müziği konserinden sonra önceki akşam da Türk Sanat Müziği konseri verildi. Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve belediye meclis üyeleri de konserde hazır bulundular.    Şef Şükrü Şentürk idaresinde ki Türk Sanat Müziği topluluğunun konserinde TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı İhsan Güvenç sesi ve şarkılarıyla geceye renk katarak kültür merkezini dolduran müzik severlere unutamayacakları bir gece geçirmelerini sağladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk tarafından sanatçıya çiçek ve teşekkür plaketi vererek geceye renk kattığı için teşekkür etti.

Başkan Aktürk, " Geceye katılan tüm topluluk sanatçılarımıza, topluluk başkanımız Mehmet Karadağ'a ve bizleri kırmayarak gecemize katılan TRT sanatçımız İhsan Güvenç'e çok teşekkür ediyorum. Geçen haftaki Türk Halk Müziği konserimizden sonra Türk Sanat Müziği konseri de bizleri mest etmiştir. Katılan herkese teşekkür ederken etkinliklerimizin devam edeceğini belirtmek isterim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0