"MHP İktidarı Nefes Aldıracak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Arabayatağı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

banner98
 Seçim çalışmalarına devam eden MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Arabayatağı'nda vatandaşları dinledi. Vatandaşlar Zırhıloğlu'na destek sözü verdi. Zırhlıoğlu, “Vatandaşlarımızın çok ciddi sıkıntılarını dinledik ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz görev talebimizi kendilerine ilettik. Bursa’lı hemşehrilerimiz bize bu görevi verirse eksik kalan ve içine düştükleri önemli sıkıntıların çözümüyle ilgili yapacaklarımızı vatandaşlarımıza anlattık. Cenabı Allah nasip ederse biz Bursalı hemşehrilerimizi utandırmayacağız. 7 Haziran seçimleri inşallah Bursa ve ülkemizin mutlu yarınlarına vesile olur. Bu vesile ile hemşehrilerimizden tekrar oylarını talep ediyoruz. Biz yapmayı düşündüğümüz çalışmaları ortaya koyabilmek, ülkenin içine düştüğü sıkıntıları giderebilmek, toplumsal barışı, huzuru ve refahı sağlaya bilmek için milli iradenin desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Ülkemizin nefes alabilmesi için MHP iktidarına ihtiyaç olduğunu ifade eden Zırhlıoğlu, "7 Haziran seçimleri ülkemiz için son derece hayati. Gerçek manada bir yol ayrımında karşılaşacağız 13 yıllık AK Parti iktidarında vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. 7 Haziran seçimlerinde iktidar olursak toplumumuzun bütün kesimlerini huzur ve refaha kavuşturacağız. Vatandaşlarımızla buluşunca görüyoruz ki, yorgunluğun arifesindeler. Bu yorgunluktan kurtulma arzusundalar. 3 dönem talebinde bulunan AK Parti’nin uygulamaları toplumumuzu oldukça gerdi ve yordu. Biz bunun sonuçlarını vatandaşlarımızda görüyoruz. Biz vatandaşlarımızdan ısrarla yetki talep ediyoruz. Hazırlıklarımızın tamamlandığını ifade ediyoruz. Vatandaşlarımız bizim seçim beyannamemizi inceleme fırsatı bulursa bizim iktidar olarak ne kadar hazır olduğumuzu görürler" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0