MEVLANA PARKI SOSYAL HAYATA RENK GETİRECEK

YILDIRIM BELEDİYESİ MEVLANA’YA 3 BİN 362 METREKARELİK PARK İNŞA ETMEK İÇİN PROJE ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI. -YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “MEVLANA-ULUS BÖLGEMİZE SADECE MODERN VE GÜVENLİ KONUTLAR DEĞİL SOSYAL DONATI ALANLARI DA KAZANDIRARAK VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM KALİTELERİNİ YÜKSELTECEĞİZ.” -BAŞKAN EDEBALİ: “MODERN KONUTLARI VE SOSYAL DONATI ALANLARI İLE YILDIRIM’I DAHA YAŞANABİLİR, YARINLARIN ŞEHRİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

MEVLANA PARKI SOSYAL HAYATA RENK GETİRECEK
banner98
 BURSA- Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten Yıldırım Belediyesi, en prestijli projelerinden biri olan Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanına park inşa etmek için çalışmalarını tamamladı.

 

İlçenin yarısına yakınında imar planlarını düzenleyerek Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettiren Yıldırım Belediyesi, modern ve güvenli konutların yanı sıra bir yandan da sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmak için kolları sıvadı. Mevlana-Ulus mahallelerinde yaşayan vatandaşlara daha sağlıklı, nitelikli, güvenli ve standartları yüksek bir yaşam sunmak için inşaatların sürdüğü bölgeye 3 bin 362 metrekarelik bir park yapılacak. Bölgeye yapılacak modern ve güvenli binaları sosyal donatı alanıyla destekleyeceklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Fiziki dönüşümü gerçekleştirdiğimiz Mevlana-Ulus kentsel dönüşüm alanına ayrıca yapacağımız parkla vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarının da standartlarının yükselmesine katkı sağlayacağız” dedi.

 

YAŞAM STANDARTLARI YÜKSELİYOR

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yeni Yıldırım hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı daha yaşanabilir, yarınların şehri yapmak için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. İlçemizde devam ettirdiğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarında öncelikli amacımız o bölgede yaşayan insanlarımızın gönül rızasıyla yeni, modern ve güvenli binalarda yaşamasını sağlamak. Bunu yaparken ilçemizde sadece fiziki dönüşümü değil sosyal dönüşümü de gerçekleştiriyoruz. Tüm kentsel dönüşüm projelerimizde olduğu gibi bu bölgemizde de sosyal donatı alanlarının insanlarımızın yaşam kalitesini artıracak olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu. Bölgeye kazandırılacak park hakkında da bilgi veren Başkan Edebali, “Proje çalışmaları tamamlanan parkımız 3 bin 362 metrekarelik alanda yer alacak. Yeşil alanı fazla yürüyüş yollarının yer alacağı park, Mevlana-Ulus’a artı değer katacak” şeklinde görüşlerini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0