'Merkez Sağ' dan Valilik Ziyareti

Merkez Sağ Hareketi İl Temsilcisi Uğur ŞAHAN ve beraberinde ki çalışma arkadaşları Proje Direktörü Cengiz DUMAN, İcra Kurulu Üyesi Umut ŞAHAN, Çalışma Grupları Koordinatörü Sönmez AZAK Bursa Valiliği’ne atanan Sn Münir KARALOĞLU’na hayırlı olsun ziyarettin de bulundular.

'Merkez Sağ' dan Valilik Ziyareti
banner98
Ziyaret esnasında İl Temsilcisi Sn. ŞAHAN Bursa Valisi Sn Münir KARALOĞLU’na Merkez Sağ Hareketi’nin kuruluş amacı ve hedefleri ile Bursa ve Türkiye yapılanmasıyla alaklı çalışmalar hakkında bilgi verirken, oluşumun Proje Direktörü İnşaat Mühendisi Cengiz DUMAN Bursa için ürettikleri ve özellikle yakın gelecekte Bursa’nın en büyük sorunlarının başında geleceğini düşündükleri Şehir İçi Ulaşım Sorunları, Kentsel Dönüşüm Faaliyetleri, Bursa Sağlık Kampüsü, Yenişehir Havaalanı’nın daha aktif kullanımı gibi Bursa Halkını yakından ilgilendiren projeleri hakkında Sn. KARALOĞLU’nu bilgilendirdi.

Ayrıca İl Temsilcisi Sn. ŞAHAN yeni valiye hoş geldiniz dileklerinin ardından hediye olarak Merkez Sağ Hareketi’nin prestij projelerinden biri olan Bursaspor Taraftarı Hatıra Ormanı’na Sn KARALOĞLU’nun adına Bursa’nın plaka numarası olan 16 adet fidanı dikeceklerinin sözünü verdiler.



Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0