Merinos Böyle Konferans Görmedi

'İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'na konuşmacı olarak katılan Ahmet Şerif İzgören'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Merinos Böyle Konferans Görmedi
banner98
 813 kapasiteli salonun doluluğundan dolayı bazı kişilerin merdivenlerde oturduğu görülürken, yaklaşık 300 kişi ise dışarıda kaldı. 
Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği ‘BİİB’2014’, üçüncü kez iş verenlerle iş arayanları Merinos AKKM'de buluşturdu. Türkiye’de kendi alanında tek olan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'na konuşmacı Ahmet Şerif İzgören katıldı. İzgören'in konuştuğu 813 koltuk kapasiteli Orhan Gazi Salonu vatandaşları almadı. Zaman yönetimi, finans, liderlik, beden dili, işletme yönetimi ve yönetim modelleri, satış ve pazarlama, iletişim, şirket fonksiyonları, karar alma teknikleri, stres yönetimi, motivasyon, liderlik, benchmarking gibi konularda birçok seminere katılıp eğitim veren İzgören'i dinlemeye binlerce vatandaş akın etti. Programda bazı kişilerin merdivenlerde oturduğu görülürken, bazıları ise salonun dolu olması sebebiyle dışarıda kaldı. Programın başlamasından yarım saat geçmesine rağmen beklemeye devam eden yaklaşık 300 vatandaş, alkışlarla bu durumu protesto etti. Basına kapalı olan programda vatandaşlar daha sonra sahnenin arkasına dinleyici olarak alındı.
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0