banner101

Memur-Sen Üyelerine Bireysel Emeklilik

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, üyeleri adına Albaraka Türk ve Kuveyt Türk ile bireysel emeklilikle anlaşması imzaladı.

Memur-Sen Üyelerine Bireysel Emeklilik
 Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker ve Albaraka Türk ve Kuveyt Türk yetkilileri arasında imzalanan protokolle sendika üyeleri katılım emeklilik ve bireysel emeklilik hakkı kazanacak. Şeker, “Memur-Sen Konfederasyonu Bursa İl Temsilciliğine bağlı sendikalarımızın üye ve yakınları için bireysel emeklilik anlaşması imzaladık. Hizmet sendikacılığı yapan sendikamız birçok organizasyon ve faaliyetlere imza atmıştır. Bir önceki dönem temeli atılan Eğitim-Bir-Sen konutlarının üyelerimize teslim edilmesi başta olmak üzere birçok önemli kuruluşla üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları imzalanmıştır. Yine okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü, Anadolu ve fen liselerine öğretmen seçme sınavları, görevde terfi gibi sınavlar için hazırlık seminerleri ve deneme sınavları yaptık. Kültürel faaliyetler kapsamında Oğuz Saygın’ın inovasyon konferansı, Prof. Dr. Durmuş Günay’ın sunumuyla geleceğin üniversitesi ve yükseköğretimin temelleri konferansı, beden dili ve iletişim seminerleri, Osmanlıca kursu gibi çalışmalar gerçekleştirdik. Üyelerimizin akademik yönden kendilerini geliştirebilmesi için Okan Üniversitesi ile yaptığımız sözleşme neticesinde 150 üyemizin yüksek lisans yapmasını sağladık” dedi. 
Bireysel emeklilik anlaşması ile üyelerinin geleceğe yatırım yapmalarını istediklerini ifade eden Şeker, “Yapmış olduğumuz araştırmalar sonucu protokol imzaladık” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0