banner102

MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ BAYRAMLAŞTI

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, geleneksel bayramlaşma törenini Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katılımıyla sendika binasında düzenledi. Anlamlı bir günde bir araya geldiklerini ifade eden Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, “ Sendikacılık yaparken bu ülkenin değerleri yanında yer aldık ve bunu yaparken de kamu çalışanlarının özgürlük ve özlük mücadelesini verdik. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz ” dedi.

MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ BAYRAMLAŞTI

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma töreni ile sendikaya bağlı 11 İş kolunun başkanları, yönetim kurulları ve üyeler bayramlaştı. Yoğun katılımın sağlandığı bayramlaşma töreninde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Birinci Bölge Milletvekili Adayı Refik Özen hazır bulundu. Alvarlı Efe'nin ve Prof. Dr Mustafa Kara'nın 'Bayram o bayram ola' şiirlerinin dörtlükleri ile açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

 

NUMAN ŞEKER: "BU BAYRAMLAR MÜSLÜMANLARIN KENETLENMESİNE VESİLE OLSUN"

Ülke olarak mutlu bir şekilde bayram idrak edilse de pek çok İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının aktığına dikkat çeken Numan Şeker, "Biz Allah için kurbanlarımızın kanını akıtırken; birileri sadece yok etme adına müslümanları katlediyor. Myanmar'daki, Suriye'deki ve dünyanın bütün mazlum coğrafyalarındaki durum bunu açıkça ortaya koyuyor. Tüm bu yaşanan zulümlerin önüne geçmek adına Müslümanlar artık bir araya gelmeli ve birbirleriyle kenetlenmelidir. İnşallah bu bayramlar buna vesile olur. Bizler burada huzur içerisinde bayram yaparken diğer ülkelerdeki kardeşlerimizin de huzur içerisinde bir bayrama kavuşmaları en büyük arzumuz" dedi. 

 

ŞEKER: "CUMHURİYET TARİHİNDE 1 MİLYON ÜYEYE ULAŞMIŞ BİR STK YOK"

Memur-Sen teşkilatı olarak kendilerine 1 milyon üye sayısına ulaşma noktasında bir hedef koyduklarını anımsatan Başkan Numan Şeker, "Bu yıl sayılar açıklandığında 1 milyon 14 bin üye sayısına ulaştık.  Bu gayretli çalışmalarda emeği geçen, ter akıtan Genel Başkanımızdan en alttaki teşkilat üyemize kadar tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Tarihinde bu üye sayısına ulaşmış başka bir sivil toplum örgütü yok.  Hamdolsun bunun gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan'ın arkadaşlarıyla birlikte bir fidan diktiğini kaydeden Şeker, "Dikilen o fidanlar bugün 1 milyonluk ormana dönüştü daha da dönüşecek. Türkiye'deki bütün sendikaların toplamından Memur-Sen'in eğitim iş kolunda 43 sendikanın toplamından 76 bin öndeyiz. Bursa'da da yine aynı şekilde 23 sendikanın toplamından 460 adet daha fazla üyeye sahibiz" şeklinde konuştu. Kendilerinin sendikacılık yaparken bu ülkenin değerleri yanında yer aldıklarına ve bunu yaparken de kamu çalışanlarının özgürlük ve özlük mücadelesini verdiklerine işaret eden Numan Şeker,  "Durup dururken kimse bizi yetkiye taşımadı. her zaman hakkın ve haklının yanında durmaya çalışıyoruz. Bursa'da her iki memurdan biri Memur-Senlidir çok şükür. Ülkemizin her kırılma anında, dönüm noktalarında kim bu ülke için başarılı çalışma yaptıysa onunla birlikte olduk, olacağız. Yine önümüzde önemli bir viraj var. Ya eski Türkiye'ye gideceğiz ya da yeni ufukları önümüzü açacağız. Biz öksürdüğümüzde ümmet coğrafyası hasta oluyor. O nedenle bu seçim sadece Türkiye için değil ümmet  ve İslam Coğrafyası için çok önemlidir" dedi.

 

Bayramlaşma töreni Bursa 1. Bölge Milletvekili adayı Refik Özen ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmaları ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0