MediaMarkt Bursa’nın en büyüğü oldu

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan MediaMarkt, Bursa’ya 2 mağaza birden açarak şehirdeki mağaza sayısını 5’e çıkardı. Kesintisiz bir şekilde büyüyen MediaMarkt, böylece Bursa’daki en büyük metrekareye sahip elektronik perakende markası olma başarısına imza attı.

MediaMarkt Bursa’nın en büyüğü oldu
banner98

Avrupa’nın en hızlı büyüyen elektronik perakende markası MediaMarkt, Bursa’ya yatırım yapmaya devam ediyor. 24 Şubat Cumartesi günü Korupark Alışveriş Merkezi ve Carrefoursa Alışveriş Merkezi’nde açtığı 2 mağazayla şehirdeki mağaza sayısını 5’e çıkaran MediaMarkt, 15 bin m2’lik toplam alanıyla Bursa’daki en büyük metrekareye sahip elektronik perakende markası oldu. 2017’de sergilediği başarılı performansı 2018 yılında da sürdüren MediaMarkt, bu mağazalarla birlikte Türkiye genelinde mağaza sayısını 59’a yükseltti.

‘Hedefimiz Bursa’daki pazar payımızı yüzde 100 artırmak’

Bursa’yı önemli bir yatırım merkezi olarak gördüklerini ve yatırımlarını bu doğrultuda sürdürdüklerin belirten MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “MediaMarkt olarak elektronik perakende sektörünün büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir rol oynuyoruz. Yaptığımız yatırımlarla hem ülke ekonomisine hem de şehir ekonomilerine önemli bir değer sağlıyoruz. Bu kapsamda 3 milyona yakın bir nüfusa sahip Bursa’da açtığımız iki yeni mağazamızla şehirdeki mağaza sayımızı 5’e çıkardık ve Bursa’daki en büyük metrekareye sahip elektronik perakende markası olduk. Bu başarımızın yanı sıra Bursa, MediaMarkt’ın İstanbul ve Ankara’dan sonra en çok mağazası bulunan şehir konumuna yükseldi. Hedefimiz yüksek kalite hizmet anlayışımızı sürdürerek pazar payımızı yüzde 100 artırmak. Türkiye’nin en geniş metrekareye sahip teknoloji perakendecisi konumumuzdan aldığımız güçle önümüzdeki dönemde de her bütçeye uygun ve en yeni teknolojiye sahip ürünleri tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz,” dedi.

Dünya markaları elektronik tutkunlarını bekliyor

Korupark AVM ve Carrefour’da açılan 2 yeni mağazasıyla MediaMarkt, Bursa’daki istihdamını 164 çalışana yükseltti. 50 bine varan çeşit ile dünya markalarını tüketicileriyle buluşturan MediaMarkt, oyun tutkunlarını da unutmadı. Her iki mağazasında bulunan Gamezone deneyim alanı, oyun konsolları, oyun PC’leri ve oyuncu aksesuarlarıyla oyunseverleri bekliyor. Bu deneyim alanını ziyaret eden oyuncular hem Xbox One ve hem Playstation 4 hem de oyuncu PC’leri ile çıkan en yeni oyunları deneyimleyebiliyor.

Açılışa özel yüzde 60’a varan indirimler

Cep telefonundan dizüstü bilgisayara, oyun konsolundan televizyona kadar birçok üründe açılışa özel yüzde 60’a varan indirimler ve ücretsiz kargo fırsatları Bursalıları bekliyor. Ev rahatlığında alışveriş yapmak isteyen herkes MediaMarkt mağazalarına davetli!

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0