Masa tenisine 2 yeni tranfer

Bu yıl Türkiye’yi ETTU Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyepor Kulübü Masa Tenisi kadın takımı, Rus Milli Takımı kadrosundaki sporcular Polina Mikhailova ve Maria Dolgikh’i de renklerine bağladı.

Masa tenisine 2 yeni tranfer
banner98
 Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, yönetim kurulu üyeleri Cemal Vardar ve Fehim Ferik, Masa Tenisi Bursa İl Temsilcisi Cemil Ünlü, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Baş Antrenörü Ersin Sunay ve sporcular hazır bulundu.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, önemli iki oyuncuyu kadrolarına kattıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, artık Avrupa’da ve Türkiye’de Bursa’nın adının masa tenisiyle de anılacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ise, “Takımımız bu yıl ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek. Bu onuru ülkemize ve Bursa’mıza yaşatacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin verdiği destekle kadromuza dünya çapında iki önemli ismi de kattık. Bu yıl bir Avrupa başarısının da Masa Tenisi takımımızdan gelmesini istiyoruz” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyespor’un milli sporcusu Sibel Remzi de, “Mutlu olduğum bir takımdayım. Bursa ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için takım arkadaşlarımız ve teknik heyetimizle var gücümüzle çalışacağız. Bizlere değer veren sayın başkanımız Recep Altepe ile yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0