Lider ve Öncü Ülke Türkiye!

Aydın: “2023, 2053 ve 2071 Hedeflerimiz Doğrultusunda Çalışıyoruz” Lider ve öncü ülke Türkiye

Lider ve Öncü Ülke Türkiye!
banner98

 AK Parti Bursa Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. İsmail Aydın, referandum çalışmaları kapsamında Yıldırım ilçesinde hem sivil toplum kuruluşları ziyaret etti hem de vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlardan destek istedi. 

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte Yıldırım merkez ve dış mahallelerde vatandaşları ziyaret eden İsmail Aydın, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ‘evet’ çıkması durumuna herkesin geleceğinin çok daha iyi olacağını söyledi. 2023’te de her şeyin bambaşka olacağını vurgulayan Aydın, esnafa ve vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı. ‘16 Nisan’da diktatörlük gelecek’ söylemlerini eleştiren İsmail Aydın, “AK Parti diktatör olsaydı Cumhurbaşkanı’nı halk seçmezdi. Anayasa’yı değiştirmek için vatandaşından referanduma giderek onay istemezdi. Görünüyor ki, 16 Nisan’da evet oyu açık ara önde olacak. 16 Nisan Türkiye’nin miladı olacak” dedi.
AYDIN: “2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ”
Yıldırım ilçesinde ki ziyaretler kapsamında İsmail Aydın, Artvin Yusufelililer Derneği, Artvin Kültür Evi, Yıldırım Selimzade Muhtarlığı, Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açılışı, Anadolu Mahallesi Mahalle Konağı Açılışı programlarına katıldı. Buralarda yaptığı konuşmalarda Aydın; Yıldırımlılara daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak için adeta kendisini vakfeden Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’yi kutluyorum. Bursa’nın en zor ilçesi olan Yıldırım’ı Bursa’nın parlayan yıldızı haline getirmek için gecesini gündüzüne katan ve bu hedefe doğru kararlılıkla yürüyen bir ekip var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001’de Türkiye’nin kaderini değiştirdiği gibi, bu ekibin başında bulunan İsmail Hakkı Edebali de Yıldırım’ın kaderini değiştirecek” dedi.
İsmail Aydın, Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı engellemesini eleştirerek, “Batı neden ayaklandı? Neden bu şekilde ‘evet’e karşı çıkıyor? Bizim hedefimiz 2023, batının da hedefi 2023. 2023’te yerüstü ve yeraltı zengin kaynaklarımıza sahip oluyoruz ve Allah’ın izni ile kısa süre sonra dünyanın en zengin ülkesi haline geliyoruz. 2071’de de ecdadımız Osmanlı’nın dünyaya hükmettiği gibi bizim de çocuklarımız dünyaya yön verecek bir ülke haline gelecek. Neden evet dememiz gerektiğini çevremizdekilere anlatalım. Hiçbir şey diyemiyorsak, bir ‘hayır’ı savunanlara bakalım, bir de ‘evet’i savunanlara. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz yolumuzdan geri dönmeyeceğiz. Özellikle Avrupa'nın hayır için çabaladığı şu günlerde evet oyunun Türkiye'miz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Neden evet dememiz gerektiğini çevremizdekilere anlatalım. Hiçbir şey diyemiyorsak, bir 'hayır'ı savunanlara bakalım,( CHP ve HDP. Başka FETÖ, PKK, IŞİD, DHKP-C, Avrupa, Haçlı zihniyeti ve Türkiye düşmanları) bir de 'evet'i savunanlara. Bakın bu mesele Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Bu mesele AK Parti'nin de, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de meselesi değildir. Bu mesele ülkemizin geleceği meselesidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerleyecek" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0