Kuşlar İçin Rengarenk Evler

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde yer alan ağaçlar, anaokulu öğrencilerinin boyadığı kuş evleri ile donatıldı.

Kuşlar İçin Rengarenk Evler
banner98
 Gülbahçe Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri, Orman Bölge Müdürlüğü’nden almış oldukları kuş evlerini rengarenk boyayarak Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne hediye etti. Kuşların barınması için kendi elleri ile boyamış oldukları 65 tane kuş evini barınaktaki ağaçlara asan minikler, büyük bir sevinç yaşadı.
Gülbahçe Anaokulu öğretmenlerinden Seher Özdemir, “Hayvan Haklarını Koruma Projesi kapsamında Orman Bölge Müdürlüğü’nden aldığımız 65 tane kuş evini öğrencilerimiz boyayarak, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne hediye etti. Öğrencilere hem hayvan sevgisi aşılamak hem de el becerileri kazanmaları adına çok güzel bir proje oldu” diye konuştu.
Boyamış oldukları kuş evlerini ağaçlara asan öğrenciler daha sonra Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni gezerek hayvanları sevdi. Barınak yetkililerinden hayvanlara nasıl davranmaları gerektiği ve hayvan bakımı konularında bilgi alan minikler, güzel bir gün geçirmenin mutluluğuyla okullarına döndü.
Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0