banner102

Kupayı Başkan Bozbey'e Getirdiler

Samsun’da düzenlenen Türkiye İllerarası Kung-Fu Şampiyonası’nda Bursa’yı en iyi şekilde temsil eden sporcular sevinçlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Kupayı Başkan Bozbey'e Getirdiler
 Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası’nda Bursa’yı en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupası alan liseli sporcular Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. Sporcular kazandıkları şampiyonluk kupasını, Bursa Wushu Kung-fu İl Temsilcisi Ayhan Korkmaz ve Bursa İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Toker ile birlikte Bozbey’e getirdi.
Çocukların sporun ve kültür sanatın içerisinde bulunmasının önemine dikkat çeken Başkan Bozbey, genç sporcuları tek tek kutlayarak sporun bir yaşam biçimi haline gelmesi gerektiğini söyledi. Başkan Bozbey, “Çocuklarımızı spora ve kültüre yönlendirmemiz lazım. Böylece sağlıklı bir toplum ve yaşanabilir kentler oluşturabiliriz. Benim gençlere tavsiyem spor yaşamınızın parçası olması lazım. Belki şuanda zorluklar çekebilirsiniz ama ileriki dönemde inanılmaz faydalarını göreceksiniz” diye kaydetti.
Bursa Wushu Kung-fu İl Temsilcisi Ayhan Korkmaz da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.
Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası’na 60'ı Türkiye'den olmak üzere, Bosna Hersek, Hırvatistan, İtalya, İran, Irak, Yunanistan ve Azerbaycan'dan 400'e yakın sporcu katıldı.
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0