KSİAD İle Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Toplantısı Düzenledi!

KSİAD ile Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen toplantıda, Kayapa Sanayi Bölgesi’nin genel güvenlik ve asayiş konuları ele alındı. Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Altunsoy’un da katıldığı toplantıda polisin güvenliği sağlama konusunda faaliyetleri ve hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi için yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

KSİAD İle Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Toplantısı Düzenledi!
banner98
 Kayapa Sanayi Bölgesi’nin emniyet ve jandarma arasında yapılan protokol sonucu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlanan bölgelerden biri olduğuna dikkat çeken Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Altunsoy, “Bize bağlanan yerlerle birlikte sorumluluğumuz arttı. Bu durum da polis personeli ve araç ihtiyacını birlikte getirdi. Bölgede etkinliğimizi nasıl arttırabileceğimiz üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Mümkün olduğunca çok çabuk sürede bölgede etkinliğimizi arttıracağız” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Görükle’de polis merkezi kurulmasını sağladıklarını belirten Altunsoy, “Bölgede daha fazla polis devriyesinin gezmesine olanak sağlayarak, güvenlik birimlerinin daha fazla göz önünde bulunmasını ve olayları kontrol altına almasını istiyoruz. Yüzde yüz güvenlik diye bir şey dünyanın hiçbir yerinde yok ancak biz olayları minimuma indirgemek için gereken tedbirleri alacağız” diye konuştu.

Bölgedeki bazı fabrikalarda güvenlik zafiyetlerinin olduğunu ifade eden Altunsoy, güvenliğin önlemlerinin arttırılması gerektiğini söyledi. Emniyet olarak bu konuda her zaman destek verebileceklerini vurgulayan Altunsoy, bölgede hırsızlık olaylarını önlemek için birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTTIRMALIYIZ

Bölgede hırsızlık olaylarının çoğalmasından sonra bilgilendirme toplantısı yapmanın yararlı olacağını düşündüklerini belirten KSİAD Başkanı Ayhan Korgavuş da, “Bugün emniyet müdürümüzle hem tanışma hem de bölgemizde artan hırsızlık olaylarına karşı tedbirleri konuşmak istedik. Bizler fabrikalarımızda gece aydınlatması ve gece güvenlik görevlisi bulundurarak emniyet görevlilerine yardımcı olabilir ve işyerlerimizin güvenliğini arttırabiliriz. Dernek olarak da bu konuda üstümüze düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0