Kiğılı'da Babalar Günü Özel İndirimi

Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı'nda bulunan Kiğılı, Babalar Günü dönemine özel olarak uyguladığı indiriminde, yeni sezon ürünlerini çok özel fiyatlar ile sunuyor. Türkiye’nin erkek giyim markası, her yaşa, her bedene ve her tarza hitap eden çok geniş koleksiyonuyla, babaların en sevecekleri hediyeleri almak isteyenlerin ilk adresi oluyor. Babalık heyecanını yeni yeni yaşayan genç yeteneklerden, çoktan uzmanlaşmış olanlara kadar tüm babaları mutlu edecek seçenekler sunuyor. Canlı ve enerjik tonlardaki tişört seçenekleri, rahat ve nefes alan kumaşlarla hazırlanan gömlekler ile hem rahat hem şık bermuda şortlar, babalar için doğru tercih olabilir.

Kiğılı'da Babalar Günü Özel İndirimi
banner98

Kiğılı, Babalar Günü için doğru hediyeyi arayanları mağazalarına bekliyor. Şimdi her yaştan ve her tarzdan babalar için, Kiğılı’nın İlkbahar/Yaz koleksiyonunda 2 adet tişört 59,98 TL ve 2 adet gömlek 99,98 TL fiyatlarla satışa sunuluyor. Babalar gününe özel uygulanan fırsatlara ek olarak, Zubizu ile işbirliği yapan Kiğılı, 300 TL ve üzeri alışverişlerde ayrıca %10 indirim uyguluyor.

Yaz döneminin iyiden iyiye hissedilmeye başladığı günlerde, babaların hem rahat ve ferah hissetmesini hem de her daim şık görünmesini sağlamak isteyenler için tişört ve gömlek seçenekleri doğru tercih olabilir.

Kiğılı İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki geniş tişört seçenekleri içerisinde, toprak renklerinden açık tonlara, canlı yeşil ve mavilerden gri ve beyazlara enerji dolu pek çok model bulunuyor. Birbirinden şık desenli gömlekler de koleksiyonda dikkat çekiyor. Gömleklerdeki modern desenlerde genellikle gri, beyaz ve mavi tonları göze çarpıyor. Bu parçalarda renklerin ve desenlerin daha canlı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan dijital baskı teknolojisi kullanılıyor.

Pamuklu kumaşların kullanıldığı bermuda şortlarda hardal ve tarçın renkleri öne çıkıyor. Bejden sarıya, griden laciverte pek çok farklı ton da babaların tarzını dilediğince yansıtmasına imkan veriyor. Bu parçaları ferah tişört ve gömleklerle tamamlamak mümkün. Hem şehirde hafta sonlarında hem de tatillerde rahatça giyilebilen Kiğılı şortlar, adeta yazın gelişini müjdeliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0