Kent Konseyi Başkanı Çepni yetim çocuklarla buluştu

Kent Konseyi Başkanı Çepni yetim çocuklarla buluştu

Kent Konseyi Başkanı Çepni yetim çocuklarla buluştu
banner98
Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Bursalı yetim çocuklarla bir araya geldi.

 Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yetim çocuklarla bir araya geldi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Muradiye Salonu’nda ağırlanan çocuklar yemekte bir araya geldi. Toplantıya, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Genel Sekreter Murat Başlar ve Sosyal İşler Çalışma Grubu Temsilcisi Mehmet Çepni katıldı.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılını kutlayacaklarını hatırlatan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Türkiye’nin ve meclisinin zor şartlarda kurulduğunu, 100. yılına da tüm gücümüzle hazırlanıldığını söyledi. Yarınların bugünün çocuklarının omuzlarında yükseleceğini anlatan Çepni, “Küçüğümüzden büyüğümüze, zenginimizden fakirimize, işçimizden işverenimize kadar her kesimimizle büyük bir aileyiz. Geçmişimizde büyük izler ve medeniyetler bıraktık. Yeniden diriliş ve yükseliş zamanındayız. Hep beraber yeni Türkiye’nin yükselmesine omuz vereceğiz. Yarınlar sizlerle olacak. Yarınlar dünden daha iyi olacaktır. Milletimize güvenimiz, vatanımıza sadakatimiz olacak. Bayrağımıza her daim sahip çıkacağız” dedi.

Programın sonunda Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, çocuklara Bursa Kent Konseyi çantası hediye ederek toplu fotoğraf çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0