Keles'te Mehmet Keskin'le Yola Devam

AK Parti Keles İlçe Kongresine tek liste ile giden mevcut Başkan Mehmet Keskin, 231 oyla yeniden AK Parti Keles İlçe Başkanı seçildi.

Keles'te Mehmet Keskin'le Yola Devam
banner98
 AK Parti Keles İlçe Kongresi, ilçe belediye düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gerçekleşen kongre sonunda 231 oy alan mevcut başkan Mehmet Keskin, yeniden göreve geldi. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin katıldığı kongrede açılış konuşmalarının ardından söz alan Cemalettin Torun, "Keles, diğer dağ ilçelerimizin tamamıyla birlikte bizim göğsümüzü kabartan sonuçları AK Parti’ye hediye eden ilçelerimizden bir tanesi. Şükürler olsun üç dönemdir belediye başkanlığında AK Parti bayrağı yere düşmedi ve zorlu geçen 30 Mart yerel seçimleri sürecinde de yüzde 55’lik bir oyla tekrar Keles Belediyesi’ne AK Parti bayrağı dikildi. Sizlere teşekkür ediyorum ve Keles Halkı’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Keles’te 10 Ağustos seçimlerinde de güzel bir başarı kazanıldığını vurgulayan Torun, bu başarının teşkilatın uyumlu çalışması ve Keles halkının teveccühü ile gerçekleştiğini söyledi. Torun, "Partimiz kurulduğundan bu yana çok güzel başarılar elde etti. Halkımız çok güzel teveccühler gösterdi ve her seçimde bizlere artan oranda desteğini verdi. Bizler de bu desteğin hakkını verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bunu da sizlerden aldığımız destekle yapıyoruz. Siz destek vereceksiniz ki yönetenler hizmet verebilsin. Önümüzde yine çok önemli bir seçim var. Ülkemizin ufkunu daha da geliştirebilmesi için bu darbe anayasasından kurtulmamız şart. Bunun için bizlere daha çok iş düşüyor. Biz bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Türkiye’nin seksen yıldır kaybettiği çok şey var ama partimiz bu seksen yılı adeta 12 yıla sığdırdı ve ülkemize büyük hizmetler kazandırdı. Ben inanıyorum ki Keles Halkımız her zaman olduğu gibi bizlere destek verecektir ve 2015 Genel Seçimleri’nde yine bir oy patlaması yaşayacağız” açıklamasında bulundu.
Torun konuşmasında kongreler sürecinin olgunlukla ve adeta birlik, beraberlik gösterileri ile sürdüğünü anlatarak şunları söyledi:
"Kongreler bizim düğünlerimizdir. Yenilenmelerin olduğu günlerdir. Biz istişare kültürünü, uzlaşma kültürünü en iyi şekilde yaşatan bir partiyiz. İşte ağustos ayında Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızla yaptığı görev değişimini hep birlikte yaşadık. Dünyaya örnek olacak bir siyasi olgunluğu gördük. Biz aynı anlayışı il ve ilçe başkanlıklarımızda da yaşatıyoruz. Keles İlçemizde Mehmet Keskin Abimizle bir yıla yakın bir süredir birlikte çalışıyoruz. Çalışmalarımız uyum içerisinde yürüyor. Bu uyum da bize başarıyı getirdi.Kongreler yanı zamanda yenilenme fırsatı bizim için. Biz tecrübeyi genç, dinamik isimlerle harmanlıyoruz. Bu yenilenmeyi sürekli yapıyoruz. Bugün yeni yönetimde mutlaka bazı değişiklikler olacaktır ancak yeni yönetime giremeyen arkadaşlarımızın üzülmesine hiç gerek yok. Bu partide her zaman her görev var. Önemli olan AK Parti ile gönül bağının devam ettirilmesidir."
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0