KELES 52. KOCAYAYLA KÜLTÜR ŞÖLENİ HAFTA SONU YAPILACAK

§ KELES 52. KOCAYAYLA KÜLTÜR ŞÖLENİ HAFTA SONU YAPILACAK… § BAŞKAN TEKE: ŞÖLENİMİZE BÜTÜN BURSALILAR DAVETLİDİR…

KELES 52. KOCAYAYLA KÜLTÜR ŞÖLENİ HAFTA SONU YAPILACAK
banner98

BURSA - Keles Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 52.’si gerçekleştirilecek olan Kocayayla Kültür Şöleni hafta sonunda yapılacak.

 

Marmara Bölgesi’nin en büyük yaylası olan Kocayayla’da önemli bir organizasyona daha hazırlandıklarını söyleyen Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “21 - 22 Temmuz 2018 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştireceğimiz 52. Kocayayla Kültür Şöleni'ne bütün Bursalılar davetlidir” dedi.


21 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de Keles 1. Murat İlkokulu bahçesinde kına ateşinin yakılmasıyla başlayacak olan programın, kına yakma töreni, yöresel halk oyunları, yöresel sanatçılarımız Ayşenur Türkeş Menteşe, Menteşeli Cengiz ve Ersan Özdemir' in ezgileriyle devam edeceğini söyleyenKeles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “Şölenimizin ilk bölümü Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Ger konseri ve havai fişek gösterileriyle son bulacaktır” şeklinde konuştu.


Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke’nin verdiği bilgiye göre, 22 Temmuz Pazar Günü saat 15.00'de Kocayayla'da devam edecek etkinliklerde Şölenin resmi açılışı ve protokol konuşmaları gerçekleştirilecek. Halk oyunları gösterilerinin ardında Keles 52. Kocayayla Kültür Şöleni ses sanatçısı Kubat’ın konseri ile son bulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0