Kazanan Nilüfer Olacak!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Nilüfer’deki yerel seçimlerde halkın adil hizmet beklediğini vurgulayarak, “31 Mart sabahı halkımız istikrara uyanacak. Kazanan Nilüfer olacak” dedi.

Kazanan Nilüfer Olacak!
banner98
Halkla birebir iletişim kuran Dr. Mustafa Esgin, sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gece geç saatlerine kadar sürdürüyor. Nilüfer’de hizmete talip olduklarını ifade eden Esgin, “Nilüfer’de artık her mahalleye eşit ve adaletli hizmet için göreve talip olduk. Nilüfer’de halkımız hizmetten yana bir değişim istiyor. Nilüfer’de artık performansı sürekli düşen 15 yıllık belediyecilik anlayışı yerine hizmetten yana ve toplumun tüm değerlerini yansıtan bir yönetim anlayışı gelecektir. Nilüfer’deki yerel seçimlerde halkımız ideolojik söylemlerden ve parti milliyetçiliğinden uzak, bütün mahallelere eşit ve adaletli hizmet istiyor. Nilüfer 31 Mart sabahına istikrara uyanacak. Kazanan Nilüfer olacak” dedi.
ÖZLÜCE VE ERTUĞRUL’A BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ
Nilüfer’de halkın eşgüdüm halinde bir yönetim anlayışıyla daha iyi bir hizmet alacağına inandığını ifade eden Esgin, “Nilüfer’de merkezi hükümetin ve büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetleri halkımız görüyor. Nilüfer merkezi hükümetin yaptığı sağlık ve spor yatırımlarıyla bölgemiz cazibe merkezi haline gelmiştir. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi’nin özelikle Özlüce, Ertuğrulkent, Yüzüncüyıl ve diğer bölgelerimize yaptığı yatırımlarla son 5 yılda Nilüfer Belediyesi’nin 6 katı daha fazla hizmet vermektedir. Nilüfer’de 5 yılda yapacağımız projelerle artık 64 mahallemiz eşit ve adaletli hizmete kavuşacak. Nilüfer’de halkımızın tamamının beklentilerini yansıtan hizmetleri 5 yılda tamamlayacak, ilçemizi dünya genelinde yeşilin, estetiğin, sanatın, modernliğin ve hoşgörünün kenti haline halkımızla birlikte getireceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0