Kayapınar Ürün Toplama Merkezi Açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e bağlı Kayapınar Mahallesi’nde yapılan ürün toplama merkezi törenle hizmete açıldı.Açılışta konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Kanunu’nun ardından kırsal...

Kayapınar Ürün Toplama Merkezi Açıldı
banner98
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’e bağlı Kayapınar Mahallesi’nde yapılan ürün toplama merkezi törenle hizmete açıldı.
Açılışta konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Kanunu’nun ardından kırsal mahallelerin gözle görülür şekilde modernleştiğini ifade ederek, "Kırsal kalkınmayı hedefleyerek yaptığımız bu hizmetlerden sonra çiftçilerimizin ürünlerinin daha sağlıklı şekilde toplanması için bu tesis yapıldı. Kayapınar’ın ardından Dipsizgöl Mahallesi’nde yapımı devam eden bir ürün toplama merkezimiz hizmete açılmak için gün sayıyor" dedi.
Milletvekili Zekeriya Birkan ise, "İnşallah İzmir-Bursa-İstanbul otobanımız bittiğinde bu tür yerler daha fazla önem taşıyacak. Bazen insanlar diyor ki otobandan, hava alanından bize ne? Buradan meyveyi, sebzeyi sabahın 5’inde topladığın zaman, 45-50 dakikada İstanbul’da hava alanında olacak. 1-1,5 saat uçak yolculuğu ile sabah 8-9’da Frankfurt’ta, Berlin’de ya da Paris’teki hale gidecek. O bakımdan ulaşım çok önemli" dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile ürün toplama merkezi hizmete açıldı.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0