KARADENİZSİAD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BURSA - Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

KARADENİZSİAD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
banner98
 Göreve geldikten sonra Bursa protokolü ile iletişimini güçlendirme adına ziyaretler gerçekleştiren KARADENİZSİAD, son olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyaret samimi bir ortamda geçti.

Kuruluş amaçlarının doğdukları ve doydukları topraklara fayda sağlamak ve bu anlamda bölgelerin sanayisine, ekonomisine ve kültürüne katkı koymak olduğunu ifade eden KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun, bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Uzun, Karadeniz bölgesindeki sanayicilerle Bursalı sanayicileri ortak paydada bir araya getirip bölge ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak için de çeşitli projeler üzerindeki çalıştıklarını söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise Bursa’da çok sayıda Karadenizli vatandaşın yaşadığını ve bu bölgenin iş adamlarından oluşan bir sivil toplum kuruluşunun eksikliğinin hissedildiğini söylerken, KARADENİZSİAD’ın bu eksikliği gidereceğine inancının tam olduğunu dile getirdi. Bozbey ayrıca Karadeniz bölgesinde turizmin diğer bölgelere göre çok farklı ve çok daha iyi olduğunu belirtirken doğayı da koruyarak turizmin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yapılması gerektiğinin da altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0