KARADENİZSİAD TUĞGENERAL HACIOĞLU’YLA BİR ARAYA GELDİ

Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ziyaret etti.

KARADENİZSİAD TUĞGENERAL HACIOĞLU’YLA BİR ARAYA GELDİ
banner98
KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun ve beraberindeki heyet, önceki günlerde ziyaret ettiği Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün ardından Bursa Garnizon Komutanlığında Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile bir araya geldi. Samimi bir havada gerçekleşen sohbette KARADENİZSİAD’ın kuruluş amacından hedeflerine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yapan KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, yaptıkları kutsal görevde Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’na ve onun nezdinde tüm askerlere başarılar diledi. Uzun şunları söyledi: “Yeni kurulmuş olan derneğimizle Bursa protokolüne ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanlıklarıyla tanınan komutanımızı da ziyaret etmek istedik. Aynı zamanda Karadenizli olan komutanımızla derneğimize dair istişarelerde de bulunduk. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, tüm İslam âleminin de ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0