KARACABEY’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGÂRI

Karacabey, 03.08.2018 – Karacabey’in ülkemiz ve dünya ölçeğindeki tanıtımı adına pek çok çalışmaya imza atan Karacabey Belediyesi’nin, ilçede geleneksel hale getirdiği Ihlamur Festivali tüm coşkusuyla sürüyor.

KARACABEY’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGÂRI
banner98

§ Karacabey Belediyesi tarafından Yeniköy’de düzenlenen geleneksel Ihlamur Festivali tüm hızıyla sürüyor.

 

§ Festivalin ikinci günü de hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenen çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçerken, akşam saatlerinde sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, söyledikleri muhteşem eserlerle izleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu.

Karacabey Belediyesi, “Ihlamur Kokulu Günler” ve “Ekolojik Pazar” etkinliklerinin yer aldığı Ihlamur Festivali’nin ikinci gününde hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok aktiviteye imza attı.

Dünyanın en büyük ıhlamur ormanlarından birini içerisinde barından Yeniköy’de, akşam saatlerinde sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu de söyledikleri muhteşem eserlerle izleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu.

Festivale ilgi büyük

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da festival kapsamında düzenlenen etkinlikleri yakından takip ederken, bu tip etkinliklerin ilçenin tanıtımı adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Karacabey’in sahip olduğu yüksek potansiyeli harekete geçirecek proje ve etkinliklere tüm hızıyla devam edeceklerini kaydeden Özkan, festival kapsamında Bursa ve civar bölgelerden gelecek ziyaretçileri Karacabey’de en güzel şekilde ağırlamaya devam edeceklerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0