banner101

Karacabey’de Kırsal Mahallelere Yatırım Hamlesi

Büyükşehir Yasası ile birlikte, köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan kırsal yörelerde ‘topyekûn kalkınma’ adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yatırımların açılış törenlerini Yarış Mahallesi’nden başlattı.

Karacabey’de Kırsal Mahallelere Yatırım Hamlesi
 Yarış Mahallesi’ndeki tesislerin kurdele kesim törenlerinde konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan; topyekûn kalkınmanın ve ekonomik gelişmişliğin, çiftçinin bulunduğu yörelerde desteklenmesi ve yaşam standartlarının da olabildiğince yüksek tutulması ile mümkün olabileceğine vurgu yaptı.

 

 06.02.2016 – Özellikle son iki yıllık dönemde, ilçenin 64 kırsal mahallesinde adeta yatırım seferberliği başlatan Karacabey Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile birlikte, köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan kırsal yörelerde ‘topyekûn kalkınma’ adına kolları sıvadı.

 

Karacabey Belediyesi, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yatırımların açılış törenlerine Yarış Mahallesi’ndeki tesislerin kurdele kesim töreni ile başlarken, Belediye Başkanı Ali Özkan; ekonomik gelişmişliğin çiftçinin bulunduğu yörelerde desteklenmesi ve yaşam standartlarının da olabildiğince yüksek tutulması ile mümkün olabileceğine vurgu yaptı.

 

Son iki yıllık dönemde, Karacabey Belediyesi tarafından 64 kırsal mahallede gerçekleştirdikleri hizmetlerin açılış törenlerine Yarış Mahallesi’nden start verdiklerini kaydeden Başkan Ali Özkan, tarım ve hayvancılıkla iştigal eden çiftçinin, kendi yörelerinde hem üretime katkı sunmalarını hem de refah yönden gelişmiş ilçe seviyesine ulaşmaları adına göreve geldikleri ilk gün, Muhtarlıklar Müdürlüğünü kurarak işe başladıklarını söyledi.

 

"Çiftçilerimiz İçin Projeler Geliştiriyoruz"

 

Kırsal yörelerde topyekûn ve sürdürülebilir bir kalkınma için modern ve teknolojik imkânlarla donatılmış, tarım ve hayvancılık ile iştigal eden çiftçilerin, kendi yörelerinde zengin ve müreffeh şekilde yaşamasını ilke olarak benimsediklerine vurgu yapan Başkanı Ali Özkan; “Nispi kalkınmanın yukarıdan aşağıya olduğu kadar; aşağıdan yukarıya doğru da dengelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu amaca yönelik olarak, önümüzdeki dönemde mevcut projelerimizin yanı sıra; yenilerini de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Açılışlarımız hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0