Karacabey Yıldız Gibi Parlıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak gerçekleştirdikleri projeler sayesinde, ilçenin tüm yönlerden adeta çehresinin değiştiğine vurgu yaparak, tüm Güney Marmara’yı kapsayan otoban ve köprü gibi büyük ölçekli projelerle birlikte, Karacabey’in konumunun çok daha bir önemli hale geldiğini söyledi.

Karacabey Yıldız Gibi Parlıyor
banner98
 ‘Mobil Başkan’ unvanını taşımaktan duyduğu gururu her fırsatta dile getiren ve sorunların yerinde belirlenip çözülmesi amacını taşıyan ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli etkinlikleri, Türkiye’de ilk başlatan isim olan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin her yönüyle atağa kalktığını söyledi.

 Yaklaşık iki yıl önce, Halil İbrahim Sofrası isimli vatandaş buluşmalarını başlatan Ali Özkan, buluşmalarını tüm hızıyla sürdürürken, etkinliklerin en son ayağını kırsalda yer alan Şahinköy Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

 Büyükşehir’den 170 Trilyonluk Altyapı Hamlesi

 Karacabey’in 21 merkez ve 64 kırsal mahallesine, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ve ilçe belediyesi olarak kendilerinin oldukça önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Özkan, bunların gittikçe ivme kazandığını dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey’e, 2017 yılı için 170 Milyon TL tutarında altyapı yatırımının gerçekleştirileceğini ifade etti.

 Bakan Eroğlu’na Gölecik Baraj Talebimizi İlettik

 Geçtiğimiz aylarda Bursa’da gerçekleştirilen bir toplantıda, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Gölecik Barajı’nın aciliyet arz ettiğini dile getirdiğini aktaran Özkan, Bakan Eroğlu tarafından anında verilen talimatla da konunun çözüme kavuşturulduğunu ifade etti.

 Gölecik Barajına İlk Kazma Vuruldu

İlçenin 70 yıllık rüyası olan Gölecik Barajı’nda, güçlü bir firmaya iş tesliminin yapılarak geçtiğimiz hafta inşaat çalışmalarına başlandığını aktaran Başkan Özkan, ilçe çeşmelerinden son derece kaliteli kaynak suyunun akmaya başlayacağını müjdeledi.

 Karacabey’in Tam Bir Cazibe Merkezi Oldu…

 İstanbul-İzmir otobanı, Körfez Köprüsü, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve buna bağlı otobanların önümüzdeki birkaç yılda devreye girmesi ile birlikte, Bursa ve ilçeleri ile tüm Güney Marmara’nın bambaşka bir görünüme kavuşacağının altını çizen Ali Özkan, tüm bu yolların kesişim noktasında bulunması sebebiyle de Karacabey’in önümüzdeki dönemde adeta bir yıldız gibi parlayacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0