Karacabey TSO'da KOSGEB Temsilciliği Açıldı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında gerçekleştirilen işbirliği sonucu, KTSO bünyesinde KOSGEB temsilciliği açıldı.

Karacabey TSO'da KOSGEB Temsilciliği Açıldı
banner98
 KTSO üyelerinin KOSGEB destekleri hakkında bilgi düzeylerini arttırmak ve olası sorulara yanıt bulabilmeleri için KTSO bünyesinde KOSGEBtemsilciliği düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Açılışa; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile KTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı.

 

Açılışta konuşan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Akredite Oda olarak İlçe ekonomimize katkı sağlamak KOBİ’lerimizin devlet destek ve teşviklerinden yararlanma kapasitesini artırmak üzere başladığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Bu suretle Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’na (KOSGEB) yaptığımız Odamız bünyesinde KOSGEB Temsilciliği açılması ile ilgili başvurumuz kabul edildi ve bugün açılışımızı hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Karacabey KOSGEB Temsilciliğin Karacabeyli KOBİ’lere hayırlı olmasını dileyen Naci Güncü, “Karacabey KOSGEB Temsilciliği açılışını hep birlikte gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Üyelerimize etkin hizmet sunma noktasında önemsediğimiz çalışmanın KOBİ’lerimize fayda sağlamasını diliyoruz” diye konuştu.

 

Açılışa katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

 

“Yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye’de hizmet artık işadamının sanayicinin ayağa gidiyor. KOSGEB sadece temsilcilik açmayacak, temsilci sadece ofiste oturmayacak, il müdürü ofisinde oturup sizi beklemeyecek, çıkacak ve buralara gelemeyenlere imkanları anlatacak. Diyecek ki devletin şöyle şöyle imkanları var ve gel bunlardan istifade et diyecek sizlere. Fuar imkanı varsa ona götürecek. Yeni işyeri açma, yeni müteşebbis bulma konusunda imkanları varsa onları anlatacak. Bu ofisin amacı hizmeti ayağa getirmektir. Hayırlı uğurlu olsun. Biz Karacabey’i seviyoruz. Karacabey’in sanayisine de güveniyoruz.”

 

Karacabey KOSGEB Temsilciliği yapılan açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0