banner101

Karacabey Sosyal Tesisi Ramazana Kadar Yetişecek

Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’e yaptığı sosyal tesisin haziran ayında hizmete gireceği bildirildi.

Karacabey Sosyal Tesisi Ramazana Kadar Yetişecek
 Büyükşehir Belediyesi, il merkezinde takdir toplayan sosyal tesislere Karacabey ile bir halka daha ekliyor. Başkan Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’la birlikte Atatürk Parkı’nda yer alan tesis alanında incelemelerde bulundu.
Altepe, sosyal tesislerin bir bir Bursa’nın diğer ilçelerine de kazandırıldığını ifade ederek, “Bursa’da çok beğenilen ve takdir kazanan sosyal tesisleri ilçelerimize de kazandırıyoruz. Karacabey’de yaklaşık 190 bin metrekare alandaki parkta bulunan atıl binalar ile göleti değerlendirerek, burayı çevre düzenlemeleriyle birlikte güzel tesisle renklendiriyoruz. BURFAŞ tarafından işletilecek olan sosyal tesis, Karacabey halkının uğrak noktalarından olacak ve nikah sarayıyla birlikte bu alan ilçeye değer katacak” dedi.
Başkan Altepe, Karacabey’deki tesisin Ramazan ayına yetişeceğini müjdeledi. Atatürk Parkı’nın içinde, restoran, kafeterya ve kır düğün salonu olarak hizmet verecek tesisin bölgede yer alan göletle bütünlük oluşturduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “İnşallah haziran ayı içerisinde bu eşsiz tesisimizi hizmete açmış olacağız. Şu anda çalışmalarımızı hızlandırdık. Arkadaşlarımız gece gündüz gayret sarf ediyorlar. İç dizaynı ve çevresiyle birlikte modern bir yapı olacak. Şimdiden Karacabeyimiz, insanımız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, yaklaşık 190 bin dönümlük alana sahip Atatürk Parkı’nın her yıl ramazan ayında verilen iftarlarla canlandırılmaya çalışıldığını hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından BURFAŞ vasıtasıyla yapılacak sosyal tesisin parkın daha da faal hale gelmesini sağlayacağını ifade eden Özkan, “Park içerisinde yer alan binamızı BURFAŞ’a kiraladık. Buradaki havuzun bakım, onarım ve işletmeciliğini de yine BURFAŞ’a verdik. İnşallah Karacabey halkına yakışır nitelikte bir sosyal tesis olacak. Büyükşehir’in ayrıcalıklı hizmetinden hemşerilerimiz de yararlanacak” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0