‘Karacabey Dağ Bisiklet Festivali'ne Tam Not

Karacabey Belediyesi, ilçenin sayısız turizm değerlerinin Türkiye ve dünya gündemine taşınması hedefiyle, birbiri ardına yürürlüğe koyduğu tanıtım faaliyetlerini hız kesmeden sürdürürken, geçtiğimiz hafta ilçede düzenlenen ‘Karacabey Dağ Bisiklet Festivali’, bisiklet ve doğa tutkunlarının büyük coşkusuna sahne oldu.

‘Karacabey Dağ Bisiklet Festivali'ne Tam Not
banner98
  Karacabey, 31.05.2016 – İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Türkiye ve dünya çapında tanıtılması hedefiyle, geniş çaplı bir tanıtım atağına geçen Karacabey Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Dağ Bisiklet Festivali’ ile Türkiye’nin dört bir köşesinden adeta ilçeye akın eden bisiklet ve doğa tutkunlarını, Karacabey’de buluşturdu.

Çok sayıda doğal güzelliğe sahip Yarış Mahallesi’nde, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’nin her yerinden yaklaşık 300 bisiklet ve doğa tutkunu yer alırken, etkinliğin ilk günü Yarış Göleti civarında Trekking, doğa yürüyüşleri, slackline, denge yarışmaları ve ses yarışmaları ile mangal ziyafeti yapıldı.

 Kurdukları kamp çadırları ile Yarış Mahallesi’nin doğal güzelliklerini teneffüs ederek, bir gece konaklayan doğa tutkunları; Pazar günü minikler için düzenlenen MTS yarışması ve yetişkinler için düzenlenen bisiklet yarışmaları ile de Karacabey’in eşsiz doğasını yakından tanıma fırsatı buldu.

 “Karacabey’i Tüm Yönleriyle Atağa Geçiriyoruz”

 Karacabey Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Spor Atölyesi Extreme Team’in organize ettiği etkinliğe katılarak, konuklarını Yarış Mahallesi’nde ziyaret eden ve doğa tutkunlarını Karacabey'de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Türkiye çapında organizasyona gösterilen ilgi, bizleri gerçekten çok mutlu etti. Sayısız keşfedilmemiş değere sahip Karacabey’imizi, tüm yönleri ile atağa geçirme yönünde attığımız adımları kararlılıkla sürdürüyoruz. Güzellikler şehri Karacabey’imizi, ‘Modern ve Müreffeh Kent’ hedefine ulaştırmak adına, ilk günkü azim, şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Karacabey her yönüyle gelişim ivmesini sürdürecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0