banner102

Karacabey Belediyesporlu Voleybolcular ‘Final Grubu’nda

Son üç yıldan bu yana, Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif hamlelerle adeta bir çağ değişiminin yaşandığı Karacabey’de, sportif başarılara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Karacabey Belediyesporlu Voleybolcular ‘Final Grubu’nda
 Başkan Özkan tarafından spora verilen güçlü destekle, Spor Toto 3. Profesyonel Lig’e yükselen futbol takımının ardından, şimdi de Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Profesyonel 2. Lig yolunda kararlılıkla ilerliyor.

 

Bursa Cengiz Göllü Kapalı Spor Salonu’nda bu hafta oynanan bölge elemelerinde adeta fırtına gibi esen Karacabeyli voleybolcular; Sakarya Akyazı Belediyespor’u 3-1, Kocaeli Kartepe Belediyespor’u 3-0 ve Coşkunöz’ü de 3-0’lık sonuçlarla geçerek 2. Lig’e göz kırptı.

 

Bursa’daki bölge elemelerinde rakiplerine adeta set vermeyen ve ezici bir üstünlük elde eden Karacabey temsilcisi, 2. Lig final karşılaşmalarına yükselecek 37 takım arasına ismini yazdırmayı başardı.

 

Finaller 15-19 Şubat’ta

 

2. lig final karşılaşmalarının federasyon tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada, 15-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve 37 takım arasından 7 takımın da Voleybol Erkekler 2. Ligi’ne yükseleceği bilgisi verildi.

 

Öte yandan, Karacabey temsilcisinin rakiplerine büyük bir üstünlük kurarak, oynanan müsabakalardan galip ayrılmasını değerlendiren voleybol camiası ve eleştirmenleri de Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın, rahatlıkla ikinci lige yükselecek güçte olduğu değerlendirmesinde bulundu.

 

Ali Özkan: Kentin Tüm Dinamiklerini Harekete Geçirdik

 

Karacabey Belediyesporlu voleybolcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Antrenör Mustafa Cengiz  ile oyuncular; Sunay Rodoplu, Ozan Aşar, Emircan Yavan, Özer Özger, Mustafa Cem Tetik, Doğukan Vural, İlhan Sarıdaydın ve Sami  Kaplan’ı kutlayan Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamadailçenin tüm yönlerden var olan zenginliğini akılcı projelerle harekete geçirdiklerine vurgu yaptı.

 

İlçenin var olan potansiyel kaynaklarına tüm paydaşları ile birlikte dinamizm kazandırdıklarını ve başarının temelinde de ortak akıl ve istişare kültürünün yattığını anımsatan Özkan; tüm ilçe halkı ile birlikte Müreffeh Karacabey hedefine kararlılıkla ilerlediklerini dile getirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0