Kani Torun'dan Yenişehir ve Keles Çıkarması

Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Yenişehir ve Keles Belediye Başkanları ile ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Kani Torun'dan Yenişehir ve Keles Çıkarması
banner98
 Kani Torun, Yenişehir Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile Yenişehir Belediyesi’nin tarihi binasında bir araya geldi. Yenişehir’in tarıma dayalı ekonomisinin sanayi ile entegrasyonu için soğuk hava deposu, salça fabrikası, sulama göletleri gibi projelere ihtiyaç duyduğunu ifade eden Adnan Kamil, Yenişehir ekonomisinin kendi ayakları üzerinde durabilmesi için yeni yatırımlara ihtiyaç duyduklarını ifade etti.
Halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanı seçilen Süleyman Çelik, Yenişehir’de yapılacak projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. “Yeni Türkiye, Yeni Bursa anlayışının en büyük destekçisi Yenişehir olacaktır” diyen Başkan Çelik, otomotiv test merkezinin bir an önce hayata geçirilmesini beklediklerini belirtti.
Dr. Kani Torun, Yenişehir’in hem tarım, hem sanayi hem de önemli bir ticaret kenti olduğunu, havaalanındaki sorunların çözüme kavuşturulması ile birlikte Yenişehir’in uluslararası alanda bilinirliğinin artacağını ifade etti

"KELES'İ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"

Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Keles Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Yönetim kurulunu ziyaret etti. Başarılı teşkilat çalışmaları sebebiyle Mehmet Keskin ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Dr. Kani Torun, Keles’in Bursa siyaset ve kültür hayatı açısından önemini vurgulayarak “Keles’in yaşam kalitesini artıracak yeni projelerle Keles’in çok daha güzel günler görmesini umut ediyoruz” dedi.
Ak Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinden sonra, Mehmet Keskin ve ekibi ile birlikte Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi makamında ziyaret eden Dr. Kani Torun, Keles’in mevcut durumu ve temel sorunlarına ilişkin bilgi aldı. “Ak Parti Belediyeciliğinin başarılı örnekleri arasında yer alan Keles’in çok daha iyi yerlere gelmesi için yeni dönemde hep birlikte çalışacağız” diyen Kani Torun, ilçede yaşanan uzman doktor sıkıntısını çözmek için gerekli girişimlerde bulunacağını ve konunun takipçisi olacağını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0