Kalbi selim derneği bayram'da binlerce yoksulun yanında oldu.

Kalbiselim Derneği tarafından 2 bin yetim için özel paketler içerisinde hazırlanan kurban etleri, bu bayramda yetimlerin ailelerine dağıtıldı.

Kalbi selim derneği bayram'da binlerce yoksulun yanında oldu.
banner98

Kalbiselim Derneği tarafından 2 bin yetim için özel paketler içerisinde hazırlanan kurban etleri, yetimlerin ailelerine dağıtıldı. Her zaman ve her koşulda yetimlerin destekçisi olan Kalbiselim Derneği Kurban
Bayramında da yetimleri unutmadı. Kalbiselim Derneği tarafından kesilen kurbanlar, yetim ailelere ulaştırılmak üzere paketlendi. Toplam 2 bin yetim aileye kurbanlık et yardımı yapıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kalbiselim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpekçioğulları, “ Kurban bayramı dolayısıyla derneğimize 35 tane küçükbaş hayvan bağışlandı. Onun haricinde Almanya Milli görüş Hasene derneğinden 60 parçaya yakın kurban eti gönderildi. Bizlerde bu etleri özel paketler haline getirdik ve 2 bin aileye ulaştırdık. Ayrıca Kalbiselim Derneği olarak bin adette erzak dağıttık. Peygamberimiz, komşu hakkı ve paylaşmaya büyük hassasiyet göstermiş, “Yanı başında komşusu açken tok olarak geceleyen kişi mü’min değildir” buyurmuş. Zengin komşuya komşularını aç bırakması da haram sayılmıştır. Bizlerde Kalbiselim Derneği olarak bu düstura göre yetim kardeşlerimize ve ihtiyaç sahiplerine yardım ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0