Kadir Akarkaya İnce Medya'yı Ziyaret Etti!

Başbakanlık Basın Yayın Ve Enformasyon Bursa il müdürü Kadir Akarkaya İnce Medya'yı ziyaret etti.

Kadir Akarkaya İnce Medya'yı Ziyaret Etti!
banner98
Günden güne büyüyerek Bursa medyasına damga vuran İnce Medya ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. İnce Medya'nın en son ziyaretçisi Basın Yayın Ve Enformasyon Bursa il müdürü Kadir Akarkaya oldu.

Kadir Akarkaya ''Manşetx Gazetesinden sonra İnce Medya bünyesinde yayın hayatına yeni başlayan Manşetx Dergisi ile Bursa medyası yeni bir soluk kazanmıştır. Manşetx Gazetesi ile yakalanan başarının ve tarafsız habercilik anlayışının Manşetx Dergisi ile de, devam edeceğine yürekten inanıyor ve başarılarınızın devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

Başbakanlık Basın Yayın Ve Enformasyon Bursa il müdürü Kadir Akarkaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Necmi İnce '' Dört yıl önce haber sitesi ile adım attığım medya sektöründe tarafsız ve cesur haberciliği kendime ilke edinerek, bu günlere geldim. Profesyonelliği bir hayat felsefesi haline getirmiş personelim ile Manşetx Gazetesini, Bursalı okurlarla buluşturdum. Şimdi ise yeni yayın hayatına başlayan Manşetx Dergimiz ile de ilkelerimizden taviz vermeden okuyucularımızla buluşmaya devam edeceğiz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0