Kadınlar Sordu Milletvekili Şahin Cevapladı!

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i kadınlarla buluşturdu.

Kadınlar Sordu Milletvekili Şahin Cevapladı!
banner98

 Referandum çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Merinos İstasyon Cafe’de ‘Kadınlar Soruyor, Hüseyin Şahin Cevaplıyor’ programı kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i kadınları bir araya getirdi. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Osmangazi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.

Saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Başkan Ali Yılmaz şunları söyledi: “Tüm teşkilatımızla beraber sahada niçin evet dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bu süreçte gezmedik sokak ve cadde, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacağız. Kadınlarımızdan da ricamız sahada dolaşırken akıllarına takılan ve kendilerine sorulan soruları mutlaka bizlere iletmeleridir. Hep birlikte çalışmaya devam etmeli ve referandumda Bursa’ya yakışır bir oy oranını çıkarmalıyız.”

“DEMEK Kİ DOĞRU YOLDAYIZ”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da "Kadınlarımız artık toplumun her kademesinde en etkin şekilde rol alıyor. Kadınlarımız bir işi istiyorsa toplum olarak o konuda neticeye ulaşmak çok daha kolay oluyor. Her seçim, ülkenin gelişmesi adına  bir adım oluyor. Bu adımlar geleceği kurtaran çalışmalar. Referandumda istikbalimizi, gençliğimizi ve istiklalimizi oylayacağız. Bu süreçte malumunuz her yerden ülkemize saldırılar oluyor, ülkemizin önüne kesme yönünde ciddi provokasyonlar yapılıyor. Demek doğru yoldayız ki rahatsız oluyorlar. Bu yolda yürümeye ve çalışmaya devam etmeliyiz. Artık millet kararını verecek.  İnşallah sizlerin de desteği ve gayretiyle Bursa, yine en iyi sonucu çıkaracaktır” diye konuştu.

“MİLLETE SÖZÜMÜZ VARDI”

Referandum çalışmaları için bir süredir sahada olduklarını hatırlatan Hüseyin Şahin kapı kapı dolaşıp akla takılan soruları cevapladıklarını belirtti. Şahin şunları söyledi: “1982 Anayasasının 18 kez değiştirildi bu 19 olacak. Miadını çoktan doldurdu bu Anayasa. Dünya gelişiyor ve değişiyor, insanlar ile sistemler değişiyor. Dolayısıyla Anayasamızı da güncel şartlara uygun hale getirmek lazım. Biz önceki yıllarda da Anayasa ile ilgili çalışmalar yaptık. Ancak maalesef ana muhalefet partisi bu işte istemezükçülük yaptı ve olmadı. Bizim millete bir sözümüz vardı. Bu anayasayı insanlarımıza uygun haline getirmek. Ve o sözümüzü gerçekleştiriyoruz.”

“VESAYET KALINTILARI HALA VAR”

AK Parti’nin vizyonu olan bir kadrosu olduğunu söyleyen Şahin, bu vizyonla ülkenin şu anını değil gelecek yıllarını da planlamaya çalıştıklarını ifade etti. Şahin sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler bir projeksiyon çizdik. 2023, 2050, 2071 yıllarının projeksiyonunu hazırlayan bir akıl şu anda milletin aklıyla birlikte ülkemizin geleceğini de hazırlıyor. Bu planlama içerisinde yetkiyi tek elde toplamalı ve hızlı karar verme sürecini geliştirmeliyiz. Bu da bu yeni sistemle olacak. Şu an Başbakan ve Cumhurbaşkanımız uyum içerisinde çalışsa da bir kısım kararlar mutlaka bir yerlere takılıyor. Bunlar da bizim ayağımıza pranga vururcasına işleyişi engelliyor. Çünkü vesayet zincirinin kalıntıları hala görev başında. Bu sistemle hükümet modelini ve yetkiyi tek elde toplayacağız. Kim seçilirse seçilsin arkasında toplumun yarısının desteği görecek. Başkaları da halka inmedikleri için bir daha iktidara yüzü göremeyecek diye korkuyorlar. Sen milletle hareket etmezsen milletin sözünü dinlemezsin bu korkuların hep olacak.”

Konuşmalar sonrasında Milletvekili Hüseyin Şahin kadınların sorularını cevapladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0