JUNIOSHOW Yüzleri Güldürdü...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, BEKSİAD ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliğiyle ikincisi yapılan Junioshow Fuarı sona erdi.

JUNIOSHOW Yüzleri Güldürdü...
banner98
 Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay, “Dış dünyadan ülkemizin için olumsuz bir değerlendirme var gibi görünse de, fuarda sağladığımız işbirlikleri ve ticaret bize, işlerin yolunda gittiğini, ülkemize ve üreticilerimize olan güvenin sapasağlam olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Fuarın ardından değerlendirmelerde bulunan BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, bu yılki fuarın bir öncekine göre daha verimli geçtiğini söyledi. Atalay, “Bu sene hem katılım anlamında, hem de yabancı alım heyetlerinin gelmesi bakımından yüzde 50 civarında bir artış oldu. Katılımcı arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde bu yıl nitelikli alıcıların fuarımızı ziyaret ettiğini söylüyorlar” diye konuştu.

Atalay, “Umduğumuzu fazlasıyla bulduk”

Özellikle Dubai, Suudi Arabistan, Kanada ve Rusya başta olmak üzere 45’eyakın ülkeden gelen alıcılarla önemli işbirliklerine imza atıldığını hatırlatan Atalay, “Güzel bir fuar oldu. Fuarımızı Temmuz ayında da yaparak hem yazlık, hem kışlık fuarların Bursa’da oturmasına adına çalışma yapıyoruz. İnşallah sektör daha da güzel yerlere gelir ve fuarımız hem Vişne Ticaret Bölgesi hem şehre hem ülkemize bir değer katar” şeklinde konuştu.

Junio Show’un hayata geçmesinde katkıları bulunanlara teşekkür eden Halil Atalay, “Bu yılın ilk fuarının başarıyla tamamlanmasında büyük emek ve gayretleri bulunan başta BTSO’muzun başkanı İbrahim Burkay’a, Ekonomi Bakanlığı’mıza ve yetkililerine, BEKSİAD’ımızın fuar komisyonuna ve alım heyeti komisyonuna ve de kilometrelerce uzaktan şehrimize gelen müşterilerimize ve katılımcı firma temsilcilerimize şükranlarımızı iletiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0