İZNİK BELEDİYESİ-EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İZNİK BELEDİYESİ-EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
banner98
 İznik Belediyesi ve Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Arasında Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü İmzalandı.


İznik Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Eğitimde ilçenin başarılı okullarından Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi ile Belediyemiz arasında sosyal ve bilimsel alanda işbirliği protokolü imzaladı. 

 

İznik Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen, İmza törenine Belediye Başkanı Osman Sargın ve İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Müdürü Nurkan Oral katıldı.


İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da" İznik Belediyesi ve Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi ortaklaşa projeler geliştirecek. Yapılacak olan tüm sosyal etkinliklerde proje ortağımız olacak. Bu yıl 2 Mart 2017 tarihinde Üçüncüsünü düzenleyeceğimiz İznik Fethinin 686. Yıl dönümü kutlamaların proje ortağı olarak destek verecek. Bu imzaladığımız İşbirliği protokolü Belediyemiz ve Okulumuza hayırlı olsun" dedi.


Yapılan protokolle, her iki kurum arasında eğitim, kültür, araç-gereç temini, bakım-onarım faaliyetleri ,toplumsal sorumluluk çalışmalarının planlanması, uygulama ve organizasyon konularında karşılıklı koordinasyon ve ortak çalışmaların yürütüleceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0