İZNİK BELEDİYESİ- Çakırca Sahili Yeni Yüze Kavuşuyor

İznik Çakırca Mahallesi Sahil Düzenleme Projesi ile Yeni Yüze Kavuşuyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek çalışmaları yerinde inceled

İZNİK BELEDİYESİ- Çakırca Sahili Yeni Yüze Kavuşuyor
banner98

Belediye Başkanı Sargın ve beraberindeki heyeti Çakırca Mahalle Muhtarı Zeki Bayrak karşıladı. Birlikte Sahil Düzenleme alanını gezen heyete muhtar Zeki Bayrak bilgi verdi.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanı Sargın " Çakırca mahallemiz sahil düzenlemesi ile yeni yüze kavuşacak. Yaklaşık 25 dönüm üzerinde gerçekleştirecek sahil çalışmasında oyun parkları, oturma kamelyaları, yürüyüş parkurları, otopark, restaurant ve dinlenme çay bahçeleri yer alacak. Çakırca Cami çevre düzenlemesi de gerçekleştirilecek. Çakırca mahallesi sahil çevre düzenlemesi İznik sahili çevre düzenlemesi projesi ile birlikte bitirilecek. Çalışmalar çakırca mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Çalışmaları birlikte yerinde inceleyen çakırca mahalle muhtarı Bayrak ise " Öncelikle çakırca mahallemize verdiğiniz destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Her daim bizleri destekleyen ve çakırca halkının yanında olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca Çakırca halkımızın gönüllerinde taht kuran, mahallemize yaptıkları ve yapacakları eserlerle vizyon katan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Çakırca mahallesi sahil düzenleme çalışmaları bölge de devam ediyor. İncelemelerin ardından çakırca mahalle sakinleri ile hasbıhal etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0