banner102

İsmail Hakkı Edebali, Değirmenönü mahallesi'nde

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Değirmenönü Mahallesi’ni ziyaret etti.

İsmail Hakkı Edebali, Değirmenönü mahallesi'nde
AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Değirmenönü Mahallesi’ni ziyaret etti.
Mahalle sakinleri ile sohbet eden Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın en büyük zenginliğini farklı kültürlerden gelen insanların oluşturduğu söyleyip, Balkanlardan ve Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen insanların oluşturduğu bu renkli yapının imrenilen bir zenginlik olduğunu dile getirdi.

Partisinin ve milletin teveccüh etmesiyle göreve gelirse tüm çalışmalarını insan odaklı sürdüreceğini ifade eden Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali, kendisini dinleyen yüzlerce vatandaşa şöyle seslendi:

“Bizim için aslolan insanımızdır. Yıldırımlıların nereden geldiği değil ilçemizde hangi şartlarda yaşadığına bakarız. Çocuklarınızın oyun oynamaya alanları yoksa yeşil alandan yoksunsanız biz dertleniriz. Osmanlıdan bu yana manevi değerlerimizle beraber komşuluk ilişkilerimiz çok değerlidir. Yıldırım bizi biz yapan manevi değerlerin yoğrulduğu coğrafya. Değirmenönü sakinleri olarak size sorsam, sizler de aynı yerleri işaret ederseniz. Emir Sultan’ın, Piremir’in, Musa Baba’nın, Molla Arap’ın ve daha nicelerinin ebedi ikametgâhı. Yıldırım Balkanlardan, Anadolu’nun değişik bölgelerinden insanlarımızı ağırlayan, manevi değerleri olan önemli bir merkez. Şehrimiz kardeşliğin büyüdğü kutlu bir diyar. Bütün bu sebepler sizlere hizmet etmeyi ibadet kabul etmemize yeterlidir.”

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCE ZİHİNSEL DÖNÜŞÜMLE OLUR.
Çok önemli bir yasayla Türkiye gündemine giren kentsel dönüşümün önce uygulanacağı alanlarda yaşayan halka tüm ayrıntılarıyla anlatılması gerektiğini belirten Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali, bu konuda vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.
Yıldırım’da kentsel dönüşümün vatandaşı, kadınları, gençleri ve çocukları yönetişim anlayışına ortak ederek yapılabileceğini açıklayan İsmail Hakkı Edebali, “Ekiplerimiz mahalle mahalle dolaşıyor ve eksikleri yerinde tespit ediyor. Hangi mahalleye ne katkı koyarız, bunları şimdiden çalışıyoruz. Geleceğe dair hedefleri belirlemek zorundayız. Yıldırım gelecekte hangi özellikleriyle, hangi sektörlerde, hangi rolleri üstlenmeli? Yıldırım’ın tarihsel geçmişi ve geleceği birbiriyle iyi yoğrulmalı. Hükümetimiz kentsel dönüşümle ilgili çok önemli bir yasa çıkardı. Daha önce bu türde yasal bir altyapı yoktu. Şimdi bize düşen söz konusu yasa temel alınarak uygulamalarda bulunmak. Burada en önemli kriter halkımızın onayıdır” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0