İnegölspor Play-Off'a Göz Kırptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta sahasında konuk ettiği Gümüşhanespor’u 2-1’lik skorla geçen İnegölspor, yeniden play-off vizesi alacak ekipler arasına adını yazdırdı.

İnegölspor Play-Off'a Göz Kırptı
banner98
 Normal sezonda son beş haftasına girilen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta son haftalardaki istikrarlı çizgisi ile play-off potasına giren Bursa temsilcisi İnegölspor, 30. hafta maçında kendisi gibi play-off’u hedefleyen Gümüşhanespor’u Şehir Stadyumunda konuk etti. Son 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen İnegölspor, bir puan ve bir basamak altında bulunan kırmızı-beyazlı ekip ile oynadığı zorlu maçtan da zaferle çıkıp iddiasını güçlendirmek isterken, istediğini iki golle almasını bildi.
Maçın değerlendirmesini yapan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, "Skor koruma telaşı rakip ile olan puan durumu, rakibin iyi takım olması bunların hepsi ligin sonunda her takımda olduğu gibi bizde de streslere neden olacak. Bunlar kolay değil, tabi bu takım nerelerden nerelere geldi. Büyük mücadelelerden çıktı çocuklar. Bu nedenle bizim için bağlayıcı olan tek nokta var sonuçlar. Gol yemeseydik daha iyi olacaktı, averaj bizim için önemliydi ama yedik, yapacak bir şey yok. Özellikle biz yan toplardan kolay gol yiyen bir takım değildik normalde ama futbol bu. Dünya bunu engelleyemiyor, biz de engelleyemedik. Hiç önemli değil, sonuç 3 puan ve iyi bir mücadele. Futbolcularımı, taraftarları tebrik ediyorum. Kalan haftalarda bu avantajımızı korumak istiyoruz. 3 hafta deplasmanda oynayacağız, 1 hafta içeride oynayacağız ve ortada 12 puan var. 3 deplasman, alacağımız iyi sonuçlar ve içeride alacağız bir galibiyet bizi hedefimize ulaştıracak diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu hafta sadece 3 puan aldık abartmaya gerek yok” dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0