İnegöl'de İnşaat Çalıştayı

İnegöl'de inşaat çalıştayı düzenlenecek.

İnegöl'de İnşaat Çalıştayı
banner98
 Kent Konseyi, İnegöl’ün sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı. İnegöl Mimarlar Odası Başkanı Özhan Özgür, Mühendisler Odası Başkanı Meriç Kurt ve Müteahhitler Odası Başkanı Fahrettin Baykan’ın da içinde olduğu 12 kişilik grup, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İnegöl Kent Konseyi'nde bir araya geldi. Toplantıda, önümüzdeki ay yapılacak inşaat çalıştayı öncesi bazı önemli konular gündeme geldi.
Aktaş, “Daha önce mobilya ve tarım çalıştayları yapmıştık. Esnafımız için gerçekten çok faydalı olmuştu. Önümüzdeki ay ise inşaat çalıştayı yapmayı planlıyoruz. Gayemiz inşaat sektörünü ilmi ve ticari yönden daha da güçlendirmek ve var olan meseleleri birlikte çözmektir. Kasabaların da İnegöl’e katılmasıyla hem iş yükümüz, hem de yapmamız gerekenler arttı. Bu toplantıyı çalıştay öncesi bir toplantı olarak değerlendirmek mümkündür. Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah’a bu organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıda, binalardaki estetiklik, mühendislik ve müteahhitlikteki sıkıntılar, bürokrasi ve kanunlardaki problemler tartışıldı. Altı ayda bir müteahhit, mimar ve mühendislerden oluşan bir ekip ile toplanma ve istişare etme kararı alındı.
İnşaatçılar, önümüzdeki ay Almanya’da yapılacak inşaat fuarına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da davet etti.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0