İnce’den BESOB ziyareti

Bursa Esnaf Sanatkar Odaları Birliği’ni (BESBOB) ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Gazeteci Necmi İnce, oda tarafından uygulamaya konulan ‘Vaatler Defteri’ne seçilmesi durumunda öncelik vereceği konuları kaleme aldı.

İnce’den BESOB ziyareti
banner98
 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde AK Parti’den Bursa Milletvekili A. Adayı olan Gazeteci Necmi İnce, ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Bursa Esnaf Sanatkar Odaları Birliği’ni (BESOB) ziyaret eden İnce, seçim çalışmaları ve neden aday adayı olduğu konularına açıklık getirdi. BESOB Başkanı Arif Tak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İnce, “Bende bir gazetenin sahibiyim ve KOSGEB girişimcisiyim. Esnafım, esnafın yanındayım. Esnaflarımızın sorunlarına hakimim. İnşallah aday olmam durumunda seçildiğimde Bursa’nın esnafın Ankara’daki sesi olacağım. Esnaf toplumun en önemli halkasıdır. Esnafın sorunları varsa toplumun sorunu var demektir. Bunların çözümü için elimizi taşın altına koyacağız“ dedi.

TARİHE NOT DÜŞTÜLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BESOB Başkanı Arif Tak, öncelikle halka hizmet amacı ile yola çıkan Necmi İnce’ye başarılar diledi. Seçim çalışmaları kapsamında tüm aday adaylarının kendilerini ziyaret ettiğinin altını çizen Tak, “Biz hayata geçirdiğimiz uygulama ile aday adaylarından söz alıyoruz. Ama öyle kuru kuruya söz değil. Bir defter tutuyoruz ve aday adayları sözlerini bu deftere yazıyor. Söz uçar yazı kalır… Seçimden sonra kazandıklarında yeniden bize geldiklerinde bu yazılar karşılarına çıkacak. Umarız toplumun temel taşı olan esnafın sorunları kulak arkası edilmez. Çıktığınız bu yolda da sizlere başarıla dileriz” diye konuştu. Konuşmaların ardından A. Adayı İnce’de vaadlerin yazıldığı defterde kendi hedeflerini kaleme aldı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0