İnce Medya Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Bursa'nın köklü medya kuruluşlarından İnce Medya çalışanları, gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Molla Yegan Kebapçısı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik beraberlik mesajı verildi

İnce Medya Ailesi İftarda Bir Araya Geldi
banner98

Her Ramazan'da geleneksel hale gelen İnce Medya İftarı bu yıl da Molla Yegan Kebapçısı'nda gerçekleştirildi. Geceye, İnce Medya Medya İmtiyaz sahibi Necmi İnce, Manşetx Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Uğur Gür, Manşetx Gazetesi editörü Erkan Karaloğlu, köşe yazarları Alim Şahin,  Bedrettin Akbulut, Selami Akyol, Manşetx Gazetesi Muhabiri Abdülselam Demirci ve aileleri katıldı.

'RAMAZAN PAYLAŞIM AYIDIR'

Ramazan ayı dolayısıyla 5.'si düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen İnce Medya iftar yemeğinde konuşma yapan Necmi İnce; bir iftar sofrasında daha birlikte olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan'ın paylaşım olduğunu kaydeden İnce, "Ramazan ayı paylaştıkça bereketlenir, paylaştıkça çoğalır bugün bizde iftar sevincimizi paylaşıyoruz. Biz birlikte güçlü bir aileyiz ve bu ruhu yaşattığımız sürece daha da güçlenip geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz, daha nice Ramazanlarla birlikte olmayı temenni ediyorum" dedi.

MOLLA YEGAN'A TAM NOT

Yıldırım Belediyesi bayrak alanında bulunan Molla Yegan Kebapçısı, verdiği üstün hizmeti Ramazan ayında da sürdürmeye devam ediyor. Açık alanda kurduğu masaları ile sıcak yaz günlerinde keyifli bir iftar hizmeti sunan tesis, aynı zamanda lezzetli yemekleri ve güler yüzlü personeli ile de misafirlerden tam not aldı.  


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0