İMO,YENİ ÜYELERİYLE BULUŞTU

BAOB Yerleşkesi’ndeki hizmet binasında yeni üyelerini ağırlayan İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Şube Yönetim Kurulu Sayman üyesi Ayşe Asena Dişbudak, Şube Sekreteri Ayşegül Kebir, genç üyelere Oda üye kimliklerini verdi.

İMO,YENİ ÜYELERİYLE BULUŞTU
banner98
 Genç inşaat mühendisleri ile buluşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, İMO’nun Türkiye genelinde 123 bin üyeye ulaştığını belirterek, Bursa Şubesi’nde de 4 binin üzerinde üyeleri bulunduğunu kaydetti. Şube olarak çalışkan ve aktif olduklarını ifade eden Albayrak, bu noktaya gelinmesinde üyelerin katılımının önemli olduğunu vurguları.


Şube etkinliklerine katılmanın önemini anlatan Başkan Albayrak, Oda’nın mesleki bilgilerin üzerine yeni bilgiler eklemek aynı zamanda sektörü takip etmek için eğitimler düzenlediğini söyledi. Meslek etiğine dikkat çeken İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, “Mesleğinize değer vererek, iyi mühendis olmalısınız. İnşaat mühendisi ortaya çıkarttığı eserlerle anılmalı. Toplumda olumlu bir intiba bırakmalıdır. Yapılan her hata sadece sizi değil mesleğinizi ve meslektaşlarınızı da etkileyecektir. Unutulmamalı ki diploma size sadece yetki verir. Yetkiyi kullanmak için kendinizi eğitmeniz gerekir. Meslekte ve iş hayatında sizi ön plana çıkartacak olan bilginiz, eserleriniz olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0