İMO BURSA’YA SİYASİLERİN ZİYARETİ SÜRÜYOR

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, seçim çalışmalarını sürdüren inşaat mühendisi milletvekili adaylarını ağırlamayı sürdürüyor.

İMO BURSA’YA SİYASİLERİN ZİYARETİ SÜRÜYOR
banner98

Daha önce MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman ve 1. Bölge Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Enver Yılmaz’ı ağırlayan İMO Bursa Şubesi, son olarak AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Atilla Ödünç’ü konuk etti.

İMO Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan AK Parti heyetinde; AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç ve il yöneticileri yer aldı.

Ziyarette konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, “Odamız üyesi olupta milletvekili adayı olan değerli meslektaşlarımızın bizleri ziyaret etmelerinden son derece memnunuz. Biz her siyasi partiden meslektaşımızı ağırlamayı önemsiyoruz. Bu odamızın gücünü gösteriyor. Bugün de meslektaşımız Sayın Atilla Ödünç Bey ile birlikteyiz. Daha önce de söylediğimiz gibi mecliste inşaat mühendislerinin daha çok olmasını önemsiyor ve bu anlamda meslektaşlarımızı teşvik de ediyoruz. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç de “Odamın yanımda olduğunu bilmek ve hissetmek çok güzel. Uzun yıllardır mesleğimin yanı sıra siyasetle de ilgileniyorum. Birikimlerimi Ankara’ya taşıyıp, yapacağımız çalışmalarla mesleğimize, kentimize ve ülkemize faydalı olmaya çalışacağız. Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0