banner101

İLHAN PARSEKER BTSO BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

İlhan Parseker BTSO Başkanlığı'na adaylığını basın açıklaması ile açıkladı.

İLHAN PARSEKER BTSO BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

İlhan Parseker yaptığı açıklamada ''3 Nisan 2018 tarihinde yapılması öngörülen “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası” meslek komiteleri ve yönetim organları seçimi ile ilgili olarak; Basın ve iş dünyasından şahsıma yöneltilen sorulara ilişkin olarak aşağıdaki bilgilendirmeyi yapma gerekliliği hasıl olmuştur.
Bursa kamuoyunun da yakından bildiği üzere; 2013 yılında gerçekleştirilen seçimlerde BTSO tarihinde görülmeyen olağanüstü bir süreç yaşanmıştır. Bugün FETÖ davalarının seyri ve itirafçıların ifadelerinden BTSO organlarının oluşumunda FETÖ’nün etkin rol oynadığı, BTSO kaynaklarının FETÖ ile ilişkili şirketlere aktarıldığı ifade edilmektedir.

 

Diğer taraftan 2013-2018 yılları arasında BTSO yönetiminin icraatlarına baktığımızda; BTSO üyelerinin uzun yıllar boyu elde ettiği ekonomik birikim ve gücü; Kentimizin ve üyelerimizin ihtiyaçlarının dışında çok sayıda “kurgu ve hayali” projelere aktardığı veya aktaracağı görülmektedir. BTSO kurulduğu 1889 yılından itibaren hiçbir dönemde bu kadar itibar kaybı yaşamamış ve şaibe altında kalmamıştır. 

Ülkemizin olağan üstü bir dönemden geçtiği bugünlerde, Türkiye için önemli bir üretim gücü olan ve yaklaşık kırk bin işletmeyi temsil eden Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın; “Milli” , “ Güçlü”, “Temiz” ve “Şaibesiz” Meclis yapısına; BTSO üyelerinin temel sorunlarına yönelik ve Bursa’ya katma değer katacak projelere ihtiyaç duyduğu açık bir gerçektir.

Diğer taraftan kamuoyunun dikkat etmesi gereken bir hususta; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin “Meslek Komitesi” ve “Yönetim Kurulu” olarak iki aşamalı bir seçimle gerçekleştiğidir. 2013 yılında olduğu gibi yine aynı algı oyunları ile kamuoyu yanıltılmak istenmektedir.

Bu noktadan hareketle; yeniden “TEMİZ ve GÜÇLÜ” bir BTSO için 3 Nisan 2018 tarihinde yapılması öngörülen seçimlerde; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm kurumları ile işbirliği içerisinde “Güçlü bir Bursa ve Türkiye” hedefine yürümek için “Meslek Komitelerinde” görev alacak İş İnsanlarının işbaşına gelmesini sağlamak amacıyla; Şahsım ve yukarıdaki ilkelere inanan İş insanları ile birlikte çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü kamuoyunun bilgisine sunarım'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0