banner101

İkizleriyle Cezaevinde!

Bursa'da narkotik polisinin 18 ayrı eve şafak vakti yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 31 kişinin tamamı cezaevine gönderilirken, zanlılar arasındaki 34 yaşındaki Bahar B., 2 yaşındaki ikiz bebekleriyle bir kez daha cezaevine girdi.

İkizleriyle Cezaevinde!
 Bursa'da narkotik polisinin 18 ayrı eve şafak vakti yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 31 kişinin tamamı cezaevine gönderilirken, zanlılar arasındaki 34 yaşındaki Bahar B., 2 yaşındaki ikiz bebekleriyle bir kez daha cezaevine girdi. Çocukların nüfus müdürlüğünde kayıtlarının olmaması da dikkat çekti. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi'nde 3 aydır takip edilen evlere operasyon düzenledi. Torbacılara yönelik operasyonda 18 ayrı eve aynı anda baskın yapıldı. Özel harekat polisleri, kapıları koç boynuzu ile kırarak içeri girdi. Polisler; evlerin çatıları, merdiven boşlukları ve şahısların kaçacağı tahmin edilen yerlerde arama yaptı. Gözaltına alınan 17'si kadın 31 kişi, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 34 yaşındaki Bahar B. ise kucağında 2 yaşındaki ikiz bebekleriyle yeniden demir parmaklıklarla karşılaştı. Operasyonda Bahar B.'nin kız kardeşi Güllü B. de tutuklandı. Bebeklerden birisini Bahar B.'nin kız kardeşinin taşıması ise dikkat çekti. 

NÜFUS KAYITLARI YOK, BABALARI DA CEZAEVİNDE 

Adliyeye sevk edildiği esnada adalete tepki gösteren Bahar B., mahkeme sonucunda çocukları ile beraber cezaevinin yolunu tuttu. Uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen Bahar B.'nin çok sayıda suçtan kaydının olduğu ve cezaevinden kısa süre önce çıktığı öğrenildi. 

Öte yandan daha önceki operasyonlarda Bahar B.'nin kolundaki onlarca altın bileziğe de haksız kazanç sebebiyle mahkemece el konulmuştu. 

Bu arada 2 yaşındaki G. ve Ş. isimli bebeklerin nüfus kayıtlarının olmadığı, anneleri ile nikahı olmayan babaları Alkan K.'nin de cezaevinde olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2013, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0