İHH'ya Destek

AK Parti Bursa il teşkilatı, geçtiğimiz günlere yanarak kullanılamaz hale gelen Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Lojistik Merkezi’nin fırınının yeniden inşası için kolları sıvadı. Toplanan yardım, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun tarafından İHH İnsani Yardım Derneği Bursa Şube Başkanı Hüseyin Kaptan’a teslim edildi.

İHH'ya Destek
banner98
 AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yöneticileri ile birlikte Bursa İHH Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Reyhanlı’da hizmet veren ve günde 170 bin ekmeğin çıkarıldığı fırının kullanılamaz hale gelmesinin kendilerini son derece üzdüğünü ifade eden Torun, “Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkemize iltica etmek zorunda kalan binlerce insanın günlük ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılayan bu tesisin yeniden inşası ve hizmete açılması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
Bursa İHH Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan ise, kurulduğu günden bu yana yaklaşık 200 milyon ekmeğin üretildiği tesisin yeniden inşası için Türkiye’nin her yanından büyük destekler geldiğini söyledi. Kaptan, “Bu tesisin yeni baştan yapılması düşünülüyor. Bölgede yaşayan mülteci halkın günlük ihtiyaçlarının büyük bir kısmını gideren tesis için ülkemizin her bölgesinde yardımlar geliyor. Bursa çok şükür ki her yardım alanında olduğu gibi bu konuda da öncü illerimizden biri. Bursa halkımız yardım kampanyalarımıza çok büyük oranda destek veriyor. İnşallah hep birlikte halkımızın ve kurumlarımızın da desteği ile tesisimizi bölgeye yeniden kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yönetim kurulu arasında toplanan 21 bin TL tutarındaki yardım bedelini Hüseyin Kaptan’a teslim etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0