Hasanağa yoluna neşter

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'ni İzmir Yolu'na bağlayan 6.5 kilometrelik eski yol, Büyükşehir Belediyesi'nce yenileniyor.

Hasanağa yoluna neşter
banner98
Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'ni İzmir Yolu'na bağlayan 6.5 kilometrelik eski yol, Büyükşehir Belediyesi'nce yenileniyor. Eski yolun yenilenerek genişletileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yolu bir an önce hizmete alarak bölgeyi rahatlatmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'le birlikte Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş'i ziyaret etti. HOSAB yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, sanayicilerin sıkıntıları konuşuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş, bulundukları bölgeyi İzmir Yolu'na bağlayan 6.5 kilometrelik eski yol nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını anlattı. En son 2 trafik kazasının yaşandığı yol hakkında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Başkan Altepe'den ricada bulunduklarını belirten Erceiş, taleplerinin kısa zamanda kabul görmesinden dolayı yaşadıkları memnuniyeti ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Recep Altepe ise, yönetim olarak sanayicilerin sıkıntılarının bir an önce giderilmesini esas aldıklarını söyledi. Sanayi bölgelerinin Bursa'ya yakışır hale gelmesi, üretim kenti Bursa'nın sağlıklı şekilde gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Altepe, "Neredeyse ürünlerinin tamamını Avrupa ve Amerika'ya ihraç eden HOSAB'ın da alt yapısının en işlevsel, en sağlıklı şekilde olması gerekiyor. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapacağız ve başta yol olmak üzere bölgenin yaşadığı problemleri bir bir gidereceğiz." dedi. HOSAB ile Hasanağa'yı İzmir Yolu'na bağlayan, sadece Hasanağa değil Akçalar ve Kayapa için de önem taşıyan 6.5 kilometrelik yolun kayda değer bir aks olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bu konudaki çalışmalara bir an önce başlayıp, bölgeyi rahatlatmak istiyoruz. Her türlü eksikliği gidermek istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, HOSAB üyelerinin büyük sıkıntı yaşadığı yolun Büyükşehir Belediyesi'nin iradesiyle kısa zamanda çözüleceğini belirtti. 6.5 kilometrelik yolun yenilenerek genişletilmesinin 8 bin 500 insanın yol güvenliğini sağlayacağını ifade eden Şahin, "Sanayicilerimize hizmet etmek, ekonomimize, 2023 Türkiye'sine hizmet etmektir. Büyükşehir Belediyemizle, sanayicilerimizle birlikte Büyük Türkiye'ye ulaşacağız. Yeni yolun şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0