Hafta Sonu Atışlar Serbestti

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Osmangazi Belediyesi Atıcılık ve Trap Yarışması Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’nde yapıldı. 4 farklı kategoride 120 sporcunun mücadele ettiği yarışlar büyük bir heyecana sahne oldu.

Hafta Sonu Atışlar Serbestti
banner98
 Osmangazi Belediyesi ve Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen Atıcılık ve Trap Yarışması’na Bursa’nın yanı sıra Yalova, Balıkesir, Kütahya ve Eskişehir gibi çevre illerden sporcular katıldı. 4 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalara katılan yarışmacılar, 20 grupta mücadele etti. Her bir grupta 6 sporcunun 25 atış üzerinden değerlendirildiği müsabakalarda, gruplarında 20 ve üzeri isabetli atış yapan yarışmacılar finale yükseldi. Sabah saat 09:30’da başlayan ve gün boyu devam eden müsabakalar sonunda, yıldızlar kategorisinde Orhangazi Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nden Emirhan Şöhret birinci, ortalar kategorisinde ise İsmetiye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’nden Mehmet Tezel birinci oldu. Rekabetin en yoğun yaşandığı ustalar kategorisinde birinciliği ferdî mücadele eden ve 25’te 23 isabet sağlayan Nazmi Sağlık kazanırken, takımlar mücadelesinde Ağaköy Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü birinci oldu.
Dereceye girenlere kupa ve madalyaları Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akhan’ın da katıldığı törenle verildi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0