GÜRSU’ YA SANATSAL KENT ESTETİĞİ

Gürsu Belediyesi, ilçe genelinde sanatsal kent estetiği oluşturuyor. Sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle son yıllarda hızla gelişmekte olan Gürsu’da, Gürsu Belediyesi tarafından yürütülen yoğun çalışmalarla ilçenin vitrini güzelleştiriliyor.

GÜRSU’ YA SANATSAL KENT ESTETİĞİ
banner98
 Gürsu’ nun çağdaş kent kimliği anlayışına uygun olarak gelişimini sağlamak amacıyla Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; trafoların, elektrik panolarının, sosyal yaşam alanlarındaki binaların (mescid, çeşitli bina duvarları v.b.)ve kent mobilyalarının (çeşme, heykel v.b.)cepheleri motiflerle süsleniyor.

 

                “Hemşehrilerimizin sokaklarında dolaşırken keyif alacağı bir Gürsu oluşturmak için çalışıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Gürsumuz’un vitrinine estetik görünüm kazandırmak amacıyla yaptığımız çalışmayla ilçemizi betonun soğukluğundan kurtarıyoruz. İlçemizi renklerle canlandırıyoruz. Rengarenk çizgi film kahramanları ve toplumsal değerlerimizi yansıtan resimlerle bezeli yapılar hepimizin ruhuna iyi gelmekte. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

                İlçede bulunan parklardaki çeşmeler, mescidler ve çeşitli sosyal yaşam alanlarında bulunan yapılar rengarenk sanatsal çizgilerle bezeniyor.

 

 



Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0