banner101

GÜRSU İÇİN SABAH SOHBETLERİNDE İSTİŞARE YAPILIYOR

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” programları kapsamında ilçe esnaflarıylabuluşmalarını sürdürüyor.

GÜRSU İÇİN SABAH SOHBETLERİNDE İSTİŞARE YAPILIYOR

Gürsu İstiklal Mahallesi’nde bulunan Sondem Kıraathanesi’nde esnaflar ve vatandaşlarlakahvaltıda biraraya gelen Başkan Işık, toplantı sonrasında sokaktamahalle sakinleriyle sohbet etti.

                “Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde, Gürsumuz’un gelişimi için yapılması gereken çalışmaları, hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz.”diyen Başkan Işık, “Esnaflarımızın Gürsu için talep ve önerilerini dinliyoruz. İlçemizin çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı gerçekleştirirken hemşehrilerimizin beklentileri bizler için büyük önem taşımakta. Her fırsatta onlarla istişare yapmaya özen gösteriyor ve çalışmalarımızı onların ışığıyla yönlendiriyoruz. Gürsumuz’un gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz” dedi.

                Gürsu Ak Parti ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve belediye birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Gürsu Kent Meydanı’nın geliştirilmesi başta olmak üzere, ilçenin gelişimi yönündeki taleplerini dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0