GÜRSU ADRENALİN PARK’DA SON TERAVİH

Gürsu Adrenalin Park Ramazan Ayı’nda da misafirlerini ağırladı. Adrenalin Park çeşitli kurum ve sivil toplum örgütlerinin iftar programlarına ev sahipliği yaptı.

GÜRSU ADRENALİN PARK’DA SON TERAVİH
banner98

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi ve Gihmed işbirliğinde, Gürsu Adrenalin Park’da düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Paylaşım ve birliktelik ruhunun yaşandığı mübarek Ramazan Ayı’nı iftar sofralarında tüm hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. Adrenalin Parkımız’da düzenlediğimiz iftar programında da son teravih namazını misafirlerimizle birlikte eda ettik. Ericek Göletimiz’in manzarasıyla, sıcak sohbet ortamında hemşehrilerimizle birlikte yaptığımız iftarda Ramazan Ayı’nın maneviyatını hep birlikte yaşadık. Ülkemizde, barış, huzur ve paylaşım ruhuyla yaşanacak nice Ramazanlar yaşamamız temennisiyle, herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Adrenalin Park’ın doğal ortamında gerçekleşen iftar programında misafirlerine kendi eliyle yemek ikramında bulunan Başkan Işık, gençler için karpuz kesti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde yapılan iftar sonrasında misafirler sahura kadar Adrenalin Park’ın doğal güzelliğinin tadını çıkardı.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0